Dit meisje transformeerde haar uitgezakte billen tot een prachtige ronde bilpartij

Ronde billen, misschien heb je ze wel op jouw lijstje met doelen voor 2017 gezet. Want wat is een stevige bilpartij prachtig. In een bikini op het strand, maar ook in een spijkerbroek op een gemiddelde dag in het jaar. Heb je wat inspiratie nodig om je platte billen te transformeren in die bilpartij waar je van droomt? Dan wil je zeker het verhaal over Nessa lezen.

Het waren zelfs Nessa’s billen waardoor ze werd wakkergeschud. Nessa leefde namelijk niet heel gezond, maar ze had het niet door. Pas toen ze een foto van haar kont zag, schrok ze. En ze wist dat ze meer moest bewegen.

Voordat ze haar leven omgooide, was Nessa voornamelijk bezig met haar baan in de financiële wereld. Ze moest hard werken, waardoor gezond eten en sporten er bij in schoot.

Begin 2015 besloot ze alles anders te doen. Omdat ze na haar werktijd te moe was om te sporten, besloot ze dat te doen vóórdat ze ’s ochtends naar haar werk ging. Daarom moest ze iedere dag om vijf uur opstaan. Dat is nog eens dedication als je het ons vraagt.

Na zes maanden was het resultaat al verbluffend.

Toch was Nessa nog niet helemaal tevreden. Maar hoe hard ze ook sportte, haar lichaam veranderde niet meer. Toen wist ze dat ze ook haar eetpatroon moest aanpassen. Ze at al vrij gezond, maar soms at ze te grote porties of ze sloeg een maaltijd over. Het kon zo maar eens gebeuren dat ze een dag 1000 calorieën at en de dag erna 3000.

Daarom besloot ze haar maaltijden strakker in te richten. Voortaan at ze zes gebalanceerde maaltijden per dag, van zo’n 1900 tot 2000 calorieën per dag.

Dat vroeg wel om de nodige voorbereidingen.

En dit is het resultaat na het aanpassen van haar dieet. Billen waar je U tegen zegt.

Nessa gaat nu vijf of zes keer per week 45 tot 55 minuten naar de sportschool. Daar doet ze twee dagen een conditietraining. Zo volgt ze BBG van Kayla Itsines’s, ze loopt op een loopband en gaat op de cross trainer. Ook doet ze twee HIIT trainingen (high intentie interval training) per week.

Daarnaast doet ze aan krachttraining. Een dag voor haar bovenlichaam, een dag voor haar benen en billen en een dag voor haar hele lichaam. Die prachtige billen heet ze vooral te danken aan de squats en hip bridges. Inmiddels squat ze met ruim 40 kg in haar nek.

We denken overigens dat Nessa de nieuwe Kayla gaat worden. Ze heeft namelijk al flink wat volgers verzameld op Instagram én ze gaat binnenkort haar fitnessdiploma halen, zodat ze ook anderen kan helpen hun doelen te bereiken. Nou, ons heeft ze in ieder geval al geïnspireerd.

We denken dat je hier ook in geïnteresseerd bent: Last van haaruitval? Dit kun je doen

Reageer op artikel:
Dit meisje transformeerde haar uitgezakte billen tot een prachtige ronde bilpartij
Sluiten