Yasmine Esser
Yasmine Esser Beauty 9 okt 2015

Dit meisje werd online gepest om haar huid en make-up maar slaat keihard terug

Of het nou de dag van je eerste date is met die man waar je al maanden een oogje op hebt, de ochtend voor dat belangrijke gesprek of een doodnormale vrijdagmiddag, een puistje heeft nooit een goede timing. Ashley VanPevenage zat echter helemaal onder. En toen ze dat wilde verbergen door middel van make-up, ging het internet los.

Ashley’s hele gezicht zat onder de acné door een allergische reactie. Ze vroeg een vriendinnetje om hulp. Haar vriendin is make-up artist en wist precies hoe ze Ashley’s huid er flawless uit kon laten zien.

Het resultaat – en zo willen wij er ook wel uit zien op een feestje – plaatste Asley’s vriendin op Instagram. Ashley vond dat prima, ze was natuurlijk trots op haar look, ze straalde. Dit was de power van make-up.

Ashley werd online de huid vol gescholden

Maanden later zat ze rustig te scrollen door de nieuwste Instagram posts, toen ze ineens zichzelf zag. Een blog had haar foto overgenomen en de reacties onder haar foto en op social media waren niet mals. Mannen reageerden dat ze niet naast Ashley wakker willen worden. En dat ze een vrouw altijd meenemen naar het zwembad op de eerste date, zodat ze weten of je toekomstige girlfriend zonder make-up nog steeds knap is.

Ashley voelde zich diep gekwetst. Ze was vol schaamte. Vroeger vond ze het nooit erg om met een puistje naar buiten te gaan, maar nu dacht ze: hoe ga ik ooit weer de straat op? En wat gaan mijn vriendinnen denken?

You go, girl

Na duizenden Tweets en reacties besloot ze terug te vechten. En hoe! Ashley maakte een Youtube video en sloeg keihard terug. ‘Ik ben een echt persoon,’ zegt ze. In de video vertelde Ashley eerlijk hoe ze zich voelt en hoe onzeker ze is geworden van alle gemene reacties.

Spijt dat haar vriendin haar prachtige foto’s op Instagram heeft gezet, heeft Ashley niet. Nu kan ze namelijk andere ladies helpen. Onzeker zijn over je huidproblemen is nergens voor nodig, dat moét iedereen weten. Ashley: ‘Wees blij met jezelf. Je bent goed zoals je bent. Ook als je geen make-up draagt.’

Dit is de beste tip óóit om van je puistjes af te komen

Eindelijk een écht goede truc voor een zuivere huid. Klik op de foto als je wilt weten hoe je die irritante pukkels kunt laten verdwijnen.

Reageer op artikel:
Dit meisje werd online gepest om haar huid en make-up maar slaat keihard terug
Sluiten