Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 23 nov 2015

Lief! Man vraagt zijn crush op de meest originele en oldschool manier uit

Iemand mee uitvragen kan zelfs de stoerste kerel zwetende handen bezorgen. Wat als je een blauwtje loopt? Die gedachte kan iedereen gek maken. Maar een man in de Britse stad Southampton overwon zijn angst en vroeg een meisje op een super originele manier mee uit.

Het meisje is Naomi Lucking. Ze zat in de bibliotheek van de Universiteit van Southampton, toen een man langs haar liep en haar een envelop overhandigde. Het bleek dat de man die haar mee uit wilde vragen, de envelop in een Whatsapp-scherm had getransformeerd.

‘Sorry dat ik je stoor, maar ik moet het echt vragen… zou je een keer koffie met me willen drinken?’ luidde het bericht.

Bij het bericht stonden twee opties. ‘Tuurlijk! Waarom niet? Het leven is kort.’ En de tweede keuze: ‘Nee dankje! Ik heb al een vriendje en hij is meer dan twee meter lang.’


Een tien voor creativiteit

Hoewel het berichtje héél lief was. En hoewel Naomi de man het cijfer tien geeft voor creativiteit, heeft ze inderdaad al een lover.

Toch een beetje een blauwtje dus voor de dappere library guy. Maar wij denken dat hij alles in huis heeft – lef, creativiteit – om binnen no time, zijn droommeisje te vinden.

LEES OOK: 6 manieren waarop hij ons vrouwelijker doet voelen dan ooit

Reageer op artikel:
Lief! Man vraagt zijn crush op de meest originele en oldschool manier uit
Sluiten