Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 11 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Dit meisje werd ten huwelijk gevraagd tijdens het Noorderlicht en het is freaking romantisch

In Amerika is het één grote happening en stiekem dromen ook wij ervan om op een spectaculaire wijze ten huwelijk gevraagd te worden. Dit meisje is one lucky girl, want zij kreeg een aanzoek dat de boeken in zal gaan als briljant. Dat écht romantische mannen nog bestaan bewijst de Australiër Dale Sharpe. Hij heeft zijn vriendin, nu verloofde, tijdens een tripje ten huwelijk gevraagd op het moment dat het Noorderlicht zichtbaar was. Super romantisch.

Tweemaal is scheepsrecht

Oké, dit was niet de eerste keer, maar de tweede keer dat Dale zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Hij heeft dit al eens eerder geprobeerd, maar toen mislukte zijn plan.

Dale had tijdens de eerste poging de ring verstopt in de handcrème van z’n vriendin toen ze op reis gingen. Zij had echter over-bagage en besloot haar handcrème weg te gooien. Met de vierduizend dollar ring erin.

Helaas kwam Dale hier pas een week later achter. Nu negen maanden later is het hem gelukt om voor de tweede keer de vraag te stellen en zei ze ‘Ja’.

Het stel is allebei landschapsfotograaf en reist daarom vaak naar het Noorderlicht. Ze zijn er al meer dan dertig keer geweest, maar volgens Dale was de avond dat hij Karlie ten huwelijk vroeg de mooiste van alle dertig.

Wat een jaloersmakend verhaal. Zucht. Fingers crossed dat wij net zo’n mooi verhaal hebben later. En zo’n prachtige man.

Ben jij nog single? Ga dan naar deze landen, want hier lopen de lekkerste mannen rond: Knappe mannen alert! Dit is dé ultieme travel bucketlist voor singles

Reageer op artikel:
Dit meisje werd ten huwelijk gevraagd tijdens het Noorderlicht en het is freaking romantisch
Sluiten