Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 19 apr 2017

Dit meisje zoekt al zes jaar naar haar grote liefde en heeft jouw hulp nodig

Soms kom je iemand tegen en weet je het meteen: je wilt alles doen om bij hem in de buurt te blijven. Hij is het. Je hebt een klik, je wilt hem aanraken, je voelt de chemie. En dat is precies wat de twintigjarige Stephanie ervoer toen ze haar groet liefde zag. Een probleem: ze weet niet wie hij is en is daarom al zes jaar naar hem op zoek.

Haar verhaal klinkt als een dramatische film. Stephanie ontmoette de liefde van haar leven toen ze veertien was. En nu, zes jaar later, heeft ze hem nog steeds niet uit haar hoofd gezet. Met de hulp van de media en alle lezers hoopt ze haar droomman ooit nog een keer te zien.

De Vlaamse Stephanie ontmoette haar vlam in 2011, op een indoorskipiste van Center Parcs De Kempervennen, in het Nederlandse Westerhoven. Ze waren samen aan het stuntelen tijdens de skilessen en hielden elkaar vast om niet te vallen.

Stephanie zoekt al zes jaar naar haar grote liefde, de mystery guy

’We hadden meteen een klik en babbelden honderduit met elkaar. Alsof we elkaar al jaren kenden,’ vertelt ze aan Nieuwsblad.be. ’We leken zoveel gemeen te hebben: onze liefde voor dieren, dat we gitaarlessen wilden nemen. We praten ook open en intens over volwassen dingen, zoals kinderen krijgen. We hebben ook nog samen een kindje van vijf uit de sneeuw geholpen. Nu besef ik dat ik nooit meer zo’n diepgaand gesprek heb gehad. Met niemand.’

Help Stephanie haar grote liefde weer te zien

Ze gingen zo in elkaar op, dat ze niet eens elkaars telefoonnummer uitwisselden. En het ergste: ze weet niet eens zijn naam.

Een keer heeft ze hem nog gezien. Denkt ze. Het was namelijk tijdens een gemaskerd feest in café Jos in Gent, op Valentijnsdag. Hij kwam binnen en ging aan de andere kant van de bar zitten, alleen. Op een gegeven moment keken ze elkaar recht in de ogen. En Stephanie herkende zijn donkere blik onmiddellijk. Er ging een siddering door haar heen, maar ze durfde niet naar hem toe te gaan, vertelt ze.

Ze smeekte de organisator om een lijst van alle mensen die er waren en zocht vervolgens iedereen op op Facebook. Maar hij zat er niet bij.

Er is natuurlijk een kans dat hij – als ze hem nog eens ziet – onwijs zal tegenvallen in het echt. Maar dat maakt Stephanie niet uit. Ze wil in ieder geval met hem in contact komen, omdat ze het anders nooit zal weten.

Aan iedere lover die ze heeft gehad heeft ze eerlijk opgebiecht dat ze er vandoor zou gaan als ze haar mystery man weer zou tegenkomen.

Heb jij een idee wie haar grote liefde kan zijn. Help Stephanie dan en mail naar [email protected] Wie weet zorg jij er voor dat twee geliefden elkaar eindelijk weer zullen vinden. Pure romantiek.

Ze kan altijd dit nog doen: Dag tranen! Deze app helpt je voorgoed over je ex heen

Reageer op artikel:
Dit meisje zoekt al zes jaar naar haar grote liefde en heeft jouw hulp nodig
Sluiten