Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 6 nov 2019

Dit nieuwe drankspel is geniaal als je houdt van smeuïge verhalen en roddels

Als je dronken bent, heb je er misschien een handje van om al je geheimen prijs te geven en awkward verhalen te gaan vertellen (wij in ieder geval wel). Dit nieuwe drankspel gaat dat verschijnsel nog veel erger maken. Maar, dan hoor je ook alle smerige verhalen van anderen…

Een avondje drinken met je girlsquad gaat voortaan nóg leuker, gezelliger, smeriger, pikanter en gewoon lachwekkender worden. Want er is nu een nieuw drankspel genaamd The Awkward Storyteller. En daardoor zal íedereen haar donkerste geheimen op tafel leggen.

Drankspel the awkward storyteller

Hoe het werkt? Het spel is geschikt voor vier tot elf personen, dus als eerste is het slim om al je vriendinnen op te trommelen. En om een paar goede flessen alcohol in te slaan natuurlijk.

Het spel begint ermee dat één speler – de storyteller – een kaart pakt en de tekst op de kaart voorleest. Dit zal de eerste zin van het verhaal zijn, wat er verteld gaat worden.

De andere spelers zullen vervolgens de storyteller vragen stellen die zij op een kaartje hebben staan. En zo vertelt de storyteller het verhaal.

Het gaat er niet alleen om dat je je eigen gênante verhalen vertelt, maar ook dat je je fantasie gebruikt.

En als het antwoord van de storyteller niet binnen 10 seconden komt óf het slaat echt compleet nergens op, dan moet de storyteller een slok of een shotje nemen.

Wat ons betreft klinkt dit briljant. Je kunt The Awkward Storyteller hier kopen.

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen: Kun je je lover soms wel achter het behang plakken? Dat is juist een goed teken in je relatie

Reageer op artikel:
Dit nieuwe drankspel is geniaal als je houdt van smeuïge verhalen en roddels
Sluiten