Dit overheerlijke parfum mag niet ontbreken in je collectie

De grote trends komen vaak vanuit het buitenland. Zowel op het gebied van fashion, beauty als op voeding. En dat is natuurlijk ook niet zo gek. Hoewel Nederland ook een behoorlijk hip landje aan het worden is, blijft het natuurlijk relatief klein. De grote dingen moeten uiteindelijk toch vaak nog uit Amerika of Azië komen. En zo kwam er een nieuw parfum op de radar. Benieuwd welke?

Het parfum hebben we al eens eerder voorbij zien komen op Beautify. Waar het allemaal om draait is dit leuke flesje Santal van Le Labo:

Het parfum is zowel voor mannen als vrouwen op de markt gebracht en heeft als doeleinde om een vorm van sensualiteit bij je los te maken. Wat er dan zoal inzit? Kardemom, iris, viooltjes en ambrox, met een rokerig houten akkoord (Australisch sandelhout, cederhout), wat specerijen, leer en musknoten. De geur betovert je zonder meer en ruikt bij iedereen weer anders. Wij zijn helemaal fan.

Overigens, mocht je in de buurt zijn van Los Angeles, dan kun je het flesje daar laten personaliseren. Het etiket wordt dan voor je neus in de winkel afgedrukt. Hoe awesome is dat? Geen wonder dat iedereen in Los Angeles er mee loopt, maar we zien hem ook steeds vaker voorbij komen in Amsterdam. Gelukkig is hij ook gewoon in Nederland verkrijgbaar bij Skins. Ben jij al benieuwd?

Reageer op artikel:
Dit overheerlijke parfum mag niet ontbreken in je collectie
Sluiten