Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 30 maart 2017

Wow: Dit Primark jurkje is zo populair dat het een wachtlijst heeft

Primark is dé uitkomst van elke fashionlover: goedkoop, hip en de winkelketen heeft een enorm aanbod. Tassen, jassen, shirtjes, rokjes, jurkjes, truien, sportkleding, schoenen, make-up, ga zo maar door. Maar dit is nog nóóit eerder voorgekomen bij de modeketen: er is één jurkje dat zó populair is, dat er nu al een enorme wachtlijst voor staat. En het ligt nog niet eens in de winkel.

Ja, ongeacht dat het jurkje nog niet in de winkel te verkrijgen is, is het praktisch al uitverkocht. Tijdens de press preview van de lente- en zomercollectie werd dit schattige blauwe jurkje gespot, en sindsdien is er online een run op het jurkje. Maar geef toe, hij is ook fantastisch.

Lekker geblokt

Het midi jurkje is blauw-wit geblokt en elegante voor zowel naar werk als een feestje. Dit patroon is alles wat je wilt deze lente en zomer. Het is dan ook veel vertoond op de catwalk afgelopen weken, ook bij grote merken zoals bij J. Crew.

Vanaf volgende week is het jurkje te koop in de winkel. Ben jij één van de gelukkigen die het jurkje weet te bemachtigen?

Wij denken dat je dit ook wilt lezen: De visnet panty is terug maar op een andere manier dan je verwacht

Reageer op artikel:
Wow: Dit Primark jurkje is zo populair dat het een wachtlijst heeft
Sluiten