In dit restaurant kun je aanschuiven voor een eetbare lippenstift

Hebben we niet allemaal een lippenstift waarvan we hem bijna liever op zouden eten dan opsmeren? Soms ruiken die stiftjes zo verschrikkelijk lekker dat we echt kunnen genieten wanneer we het goedje onder onze neus hebben gesmeerd. Echter is het natuurlijk wel een beetje jammer om nu aan je gloednieuwe M.A.C lippenstift te gaan zitten likken, waardoor een Chinees restaurant kwam met dé oplossing.

Healthy achtgangen menu

Het restaurant Chai Wu is gevestigd in een Engels warenhuis. De chef van het restaurant besloot een speciaal gezond achtgangen menu samen te stellen voor de dames.

Wat er zoal op het menu kwam te staan? Voeding dat zich richt op keratine, collageen en proteïne. Alles wat we nodig hebben voor mooi haar, mooie nagels en een mooie huid.

Je tanden in een lippenstift

Maar, om alles leuk af te sluiten bevat de laatste gang van het menu een eetbare lippenstift. Volgens de bedenker is het zowel voedzaam als lekker. Dus, mocht je nog 70 pond overhebben en binnenkort richtig Engeland gaan, dan raden we je aan eindelijk eens je tanden te zetten in een lippenstift van Maybelline of M.A.C.

Reageer op artikel:
In dit restaurant kun je aanschuiven voor een eetbare lippenstift
Sluiten