Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 4 september 2017

In dit reuzenwijnglas past een hele fles en we hebben ‘m allemaal nodig aan het einde van de maandag

We kennen allemaal die vriendin die zegt ‘één glaasje maar hoor’. Of je bent zelf zo iemand die maar één glas wil en vervolgens toch naar meer snakt. Maar dat gaat vanaf nu een stuk minder opvallen, want er is een glas waar wel een hele fles wijn of prosecco in past.

Niemand zal meer doorhebben dat jij eigenlijk veel meer nuttigt dan je had gezegd. En bovendien hoef je niet de hele tijd de fles te pakken om bij te schenken. Over lui zijn gesproken…

In de Giant Prosecco Glass kun je 750 ml van je favo wijn of prosecco schenken. Inderdaad, een hele fles. Ter vergelijking: in een normaal glas schenk je zo’n 125 ml.

Een glas voor als je maar één glaasje wil

Hebben we niet allemaal zo’n glas nodig aan het einde van een lange maandag waar maar geen einde aan leek te komen? Of bewaar ‘m voor het weekend, als je liever niet drinkt doordeweeks. (We hebben bewondering voor je).

Doe jezelf dit glas cadeau, of je vriendin die altijd maar één glaasje wil. Je kunt ‘m kopen voor 15 pond. Daar komt nog wel 6,50 aan verzendkosten bij, om ‘m vanuit de UK naar Nederland te krijgen. Maar goed, dan heb je wel het beste wijnglas ooit. En de grootste.

Als je nog een excuus zoekt, lees dan dit: Cheers! Prosecco is goed voor je humeur én vermindert stress

Reageer op artikel:
In dit reuzenwijnglas past een hele fles en we hebben ‘m allemaal nodig aan het einde van de maandag
Sluiten