Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 21 januari 2017

Dit schattige eiland wil zo graag meer inwoners dat je er een gratis huis én baan krijgt

Heb je er altijd al van gedroomd om op een idyllisch eiland te wonen? Maar ben je bang dat je daar geen baan kunt vinden en dat je daardoor geen huis kunt kopen of huren? Think again. Want als je op dit Canadese eiland gaat wonen dan krijg je gewoon een huis en een baan cadeau.

Cape Bretoneiland is een eiland langs de Atlantische kust en hoort bij de Canadese provincie Nova Scotia. En we kunnen wel zeggen: het is er prachtig. Als we de beelden mogen geloven dan, want we zijn er helaas nog niet zelf geweest.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Het eiland is een soort paradijs en ze hebben er alles wat je wenst. Behalve mensen dan, want het eiland heeft maar 150.000 inwoners. En dat is gewoon een beetje te weinig, want zo blijft er namelijk heel wat werk liggen.

De lokale supermarkt the Farmer’s Daughter Country wil graag uitbreiden en daarom heeft het bedrijf een bijzondere vacature geplaatst. Ze zoeken iemand die bereid is om op het eiland te werken en te wonen. En daarom krijgt de persoon die de baan krijgt ook 2 hectare land om op te wonen.

Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is gewoon wel waar. Waar wacht je nog op? Solliciteren kan hier:

Hier wil je waarschijnlijk níet heen: Brrr! Dit is de koudste stad op aarde en het kan er -71,2 graden worden

Reageer op artikel:
Dit schattige eiland wil zo graag meer inwoners dat je er een gratis huis én baan krijgt
Sluiten