Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 1 feb 2017

Dit staat je deze maand te gebeuren, volgens je februari horoscoop

Februari is de maand van de liefde. Maar behalve liefde gebeurt er nog veel meer in je leven. Wat staat je deze maand te gebeuren? Het staat allemaal in de sterren, check daarom snel je horoscoop.

Ram

Zin om deze maand een tripje naar Las Vegas te boeken? Wij zeggen doen. Je hebt het geluk namelijk aan je zijde deze maand. Maar een bezoekje aan het plaatselijke casino met je vriendengroep is natuurlijk ook een reuze gezellig. Vooral in de eerste helft van februari heb je grote kansen om te winnen, wat je ook wil doen, ga er voor.

Aan het einde van de maand komen er nieuwe carrière kansen op je pad. Nee, dit is geen slechte maand.

Stier

Deze maand zal het een beetje moeite kosten om positief te blijven. Er is namelijk iemand in je leven die je ongelooflijk dwars zit. Of waar je je vreselijk aan ergert. Maar laat je niet kisten door hem of haar, want dat is nergens voor nodig.

Probeer te sporten als je niet zo lekker in je vel zit. En rond de 15e heb je zin in een feestje. Trommel vooral je besties op, want je zult er gelukkiger van worden.

Blijf vooral dicht bij jezelf deze maand, dan komt alles goed.

Tweeling

Dit is een goede maand voor jou Tweeling. Je weet namelijk eindelijk wat je wil. In je werk, in de liefde of op werk gebied dan ook. Je was aan het twijfelen, maar nu weet je wat je wilt en rond de 8e ga je er ook helemaal voor.

Alles gaat je eigenlijk voor de wind deze maand. Daarom kun je rond de 18e wat tijd voor jezelf nemen en relaxen. Je hebt het verdiend.

Kreeft

Als we je een tip zouden mogen geven deze maand dan is het: blijft dichtbij je eigen gevoelens. De afgelopen maanden heb je wel eens dingen gedaan alleen omdat anderen het wilde en je geen zin had om hen teleur te stellen. Of omdat je geen ‘nee’ kon zeggen. Je weet waar we het over hebben, Kreeft.

Maar nu is het tijd om voor jezelf te kiezen. Voel je daar niet schuldig over. Neem je leven in eigen hand, want het is jouw leven en jij bent de enige die jouw dromen waar kan laten maken.

Leeuw

In de liefde kun je ineens gretig worden deze maand. Je hebt een nieuw iemand in je leven en dat is heerlijk, maar op een of andere manier verlang je ook naar wat je daarvoor had. Wees voorzichtig. En houd de toekomst niet te lang in de pauze stand, want het verleden is ook maar het verleden.

Rond de 5e is het een goed moment om je sociale contacten eens onder de loep te nemen. Met wie wil je nou écht afspreken? En rond de 8e is het een goed moment om iets nieuws te leren. Profiteer ervan.

Maagd

Deze maand ga jij jezelf verrassen. Je kijkt ineens met een nieuwe, frisse blik naar dingen en daardoor maak je andere keuzes dan je normaal gesproken zou doen. Dat zorgt ervoor dat het een spannende maand is voor je. Maar geen zorgen, het pakt allemaal goed uit.

In het midden van de maand komen een paar projecten op je pad waar jouw oog voor detail goed van pas komen. Probeer hier ook financieel optimaal van te profiteren.

Weegschaal

De eerste drie dagen van de maand zullen super romantisch worden, Weegschaal. Waarschijnlijk heb je in een tijdje niet meer zulke romantiek gevuld. Geniet er daarom vooral van. En probeer niet te veel na te denken over wat het allemaal betekent. Leef in het moment, want het is vooral hartstikke leuk.

In het midden van de maand, 12, 13 en 16 februari beleef je fantastische dagen met je vriendinnen. En aan het einde van de maand flirt je met een nieuwe carrièrekans. Gelukkig kun jij flirten als de beste.

Schorpioen

In de liefde gaat het de eerste week van februari een beetje stroef. Misschien zit je iets dwars wat je de hele tijd uit de weg bent gegaan. Deal er toch maar mee, want dat maakt alles gelukkig snel beter.

Gelukkig is de rest van de maand op eigenlijk alle gebieden heel relaxt. Je voelt je comfortabel met de situatie in de liefde, met je werk en tussen jou en je vriendinnen gaat alles ook heel ontspannen.

Geen vuiltje aan de lucht kortom. Pas alleen op dat je niet in je comfortzone blijft hangen. Even is lekker, maar daarna wil je weer nieuwe dingen ontdekken.

Boogschutter

Je hebt onlangs een belangrijke keuze gemaakt in je leven. Maar nu vragen je vriendinnen of je wel de goede keuze hebt gemaakt. En dan ga je er weer over tobben.

Halverwege februari weet je ineens of het goed was of niet en wat je gaat doen. Laat je niet te veel afleiden door de mening van anderen, want je het is jouw leven en jouw keuze. Ga op je gevoel af. Luister naar je intuïtie en dan weet je het. Echt.

Steenbok

De eerste week van de maand is het slim om een lange termijn planning te maken, Steenbok. Je weet namelijk best wat je wilt in het leven, maar nu is het tijd voor actie. Rond de 8e krijg je al de kans om een van die plannen te realiseren.

In de liefde wordt het ineens wel erg broeierig met een goede vriend. Toch besluiten jullie er niet voor te gaan. In ieder geval voor een tijdje…

Waterman

Een nieuwe maand is van start gegaan. Januari was niet altijd even leuk, maar februari gaat een goede maand voor je worden, Waterman.

De sterren staan zo dat je deze maand goed kunt verwoorden wat je wilt. Je komt deze maand goed voor jezelf op, wat echt een fantastische ontwikkeling is. Dat helpt je zowel op je werk, als in je vriendschappen en in de liefde.

Vissen

Houd je vast. 5, 6 én 7 februari ontvang je goed nieuws. En rond de 9e zal je leven vol met romantiek zijn. Ja, dit belooft een goede maand te worden, Vissen.

Je durft ook meer risico’s te nemen deze maand. En daardoor komen er meer kansen op je pad. Grijp ze voor ze weer voorbij zijn.

Lees dit ook even: Waarom tegenovergestelde sterrenbeelden elkaar juist aantrekken

Reageer op artikel:
Dit staat je deze maand te gebeuren, volgens je februari horoscoop
Sluiten