Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 13 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Dit stel had een zeemeerminnen trouwdag midden in de oceaan en prinses Ariël is er niets bij

Tegenwoordig is het een sport geworden om de meest fantastische locatie te vinden voor je trouwdag. We willen het zo sprookjesachtig mogelijk, maar het wordt lastig dit stel nog te overtreffen. Dit koppel heeft namelijk een ceremonie houden in het midden van de oceaan. En het ziet er net zo fantastisch uit als het klinkt. Als heuse zeemeermin is Susana Zamos getrouwd midden in de Caribische Zee. Nee, niet op een boot: écht in het water tussen de vissen. Op een surfbord werd Susana in haar prachtige roze jurk van de boot geholpen en ook de mega schattige bruidsmeisjes werden hierop door het ‘gangpad’ naar het altaar geleid.

Dromen komen uit

Het stel, afkomstig uit Boston, wilden hoe dan ook trouwen in het midden van de oceaan. Waar ze in eerste instantie een ‘nee’ kregen van hun wedding planner, was het de fotograaf die het idee fantastisch vond.

‘Het idee van een hele huwelijks ceremonie in het water was ongelooflijk’, aldus fotograaf Sol Tamargo. Samen met hem heeft het stel het voor elkaar gekregen om hun droom werkelijkheid te maken.

Met honderd gasten zijn ze op de boot gestapt in Mexico, waar ze bij de El Cielo zandbank, midden in de Caribische zee, te water zijn gegaan. En dit levert prachtige plaatjes op.

Wij zwijmelen hiervan weg.

Lees hier nog een prachtig verhaal:Dit meisje werd ten huwelijk gevraagd tijdens het Noorderlicht en het is freaking romantisch

Reageer op artikel:
Dit stel had een zeemeerminnen trouwdag midden in de oceaan en prinses Ariël is er niets bij
Sluiten