Life 13 jul 2016 Omani McDaniels

Dit type vakantieganger ben jij volgens je horoscoop

Iedereen geniet anders van vakanties. De één wil alleen maar slapen en boeken lezen, terwijl de ander het land wil verkennen. Maar wist je ook dat wat voor vakantieganger je bent direct gelinkt is aan je sterrenbeeld?

Ram (21 maart tot 19 april)

Jij leeft voor een goed avontuur. Je bent ook heerlijk spontaan, waardoor er voor jou niet veel planning nodig is. Spullen pakken en gaan. Het liefst bel je een groep vrienden waarmee je heel close bent, pak je de auto en rijd je ergens heen waar je nooit eerder bent geweest. Zo kun je ook nieuwe mensen ontmoeten en dat is wat je juist zo leuk vindt aan reizen.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij bent een echte luxe poes. Je houdt ervan om naar plekken te gaan waar je verwend wordt en je even een prinsesje voelt. Je houdt van waanzinnige uitzichten die je kunt bekijken vanuit je super chique hotel. Een spa zou voor jou ook goed werken. Massage hier, facial daar, jij vermaakt je wel.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij kunt er niet tegen om je te vervelen. Jij wilt actie en dingen ondernemen. Jouw hele vakantie staat volgepland met activiteiten. Het liefst bezoek je meerdere plekken in een vakantie en zit je geen moment stil. Vakantie staat voor jou niet gelijk aan niets doen, op vakantie wil jij op onderzoek uit.

Kreeft (20 juni – 22 juli)

Vakantie hoeft voor jou niet zo extravagant. Zolang je maar comfortabel bent en lekker kunt bijkomen, vind je het goed. Niet teveel poespas voor jou. Een Bed & Breakfast met activiteiten voor jou en je familie of vrienden, vind je al helemaal leuk. Gezelligheid staat bij jou bovenaan jouw lijstje van prioriteiten.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Meisje, jouw vakanties zijn first class all the way. De Kardashians zouden nog wat van jou kunnen leren, zo erg pak jij uit als je op vakantie gaat. Je wilt sowieso naar plekken met de hotste feestjes, alleen naar restaurants met de beste reviews en mensen kunnen er vanuit gaan dat jouw hotelkamer chiquer dan chique is.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Voor jou hoeft het allemaal niet zo duur, zolang je er maar een geweldige ervaring uithaalt. Jij voelt je vrij en blij in de natuur. Geef jou maar de beste eetspots die alleen de locals kennen. Je wilt een nieuwe plek ervaren zoals de inwoners dat doen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij houdt van heerlijk veel activiteiten, maar wilt ook genoeg tijd om uit te rusten en bij te komen. Het liefst ga jij naar een bruisende stad die je lekker kunt verkennen met een strand op loopafstand, zodat je lekker op het strand kan niksen met een boekje.

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Vakantie staat bij jou in teken van totale rust. Jij hebt echt de tijd nodig om op te laden, van alle stress van het dagelijks leven. Jij wilt het liefst naar een eiland, waar je de hele dag op het strand kunt liggen met een cocktail. Als er iemand aanbiedt om met een palmwaaier jou te voorzien van het nodige briesje, dan is dat mooi meegenomen.

Boogschutter (22 november -21 december)

Jij bent zo nieuwsgierig van aard dat een vakantie alleen aan jouw eisen voldoet als je genoeg hebt om te ontdekken. Je bent heel avontuurlijk en wilt echt op onderzoek uit. Je vindt het super leuk als er verborgen plekken zijn die je alleen kunt ontdekken door bijvoorbeeld diep de jungle in te duiken.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Met stilzitten maak je jou niet gelukkig. Jij houdt van sociale vakanties. Lekker veel vrienden erbij om samen leuke dingen te ondernemen. Jij wilt naar plekken met een geschiedenis, zodat je achter alle geheimpjes van het land kunt komen. Jij wilt alles weten over de plek waar je heen bent geweest.

Waterman (20 januari – 18 februari)

In jou leeft een avonturier. Als jij een schatkaart zou vinden, zou je maar al te graag op zoek gaan naar de schat. Je wilt graag naar unieke plekken zonder toeristen. Je voegt een beetje magie en speelsheid toe aan al je vakanties. Zo ga je graag diepzeeduiken net als Ariël of met een luchtballon over de safari en je voorstellen dat alle dieren leven zoals in de Leeuwenkoning.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jouw teken is niet voor niets een vis. Zolang er maar water is, ben jij gelukkig. Jij wilt met je vakantie weer orde in je hoofd scheppen en dat doe je het liefst terwijl je heerlijk door het water glijdt als de vis die je bent. Je houdt van gezelligheid, maar vindt het ook belangrijk om tijd voor jezelf te hebben.

Vond je deze leuk? Dan vind je deze al helemaal geweldig: 16 tekenen dat je écht toe bent aan vakantie, maar dan ook nú
vakantienodig-770x462

Reageer op artikel:
Dit type vakantieganger ben jij volgens je horoscoop
Sluiten