Deze beauty blogster biecht op dat ze al 10 jaar verlamd is en laat haar make-up routine zien

Deze week delen we verhalen uit 2015 waarvan onze mond open is gevallen. Jordan is een beauty blogster die bekend is geworden door haar make-up tutorial videos. Soms deed ze echter onhandig in haar videos en mensen vroegen zich af waarom. Toen besloot Jordan eindelijk op te biechten dat ze eigenlijk verlamd is en ze maakte een video waarbij ze de waarheid achter haar videos liet zien.

Jordan Bone raakte verlamd door een auto ongeluk toen ze klein was. Ondanks dat ze zichzelf niet eens kan aankleden, heeft ze wel een manier gevonden om haar eigen make-up te doen. En geloof ons maar, haar verhaal inspireert je tot op je bot.

Sinds Jordan verlamd is geraakt, kan ze haar handen niet meer bewegen. Om moeten leren gaan met haar verlamming was (en is) vreselijk zwaar. Toch heeft Jordan nooit opgegeven. In de tien jaar dat ze nu verlamd is, heeft ze zichzelf bepaalde dingen kunnen aanleren, waaronder haar make-up.

Sinds ze dat onder de knie heeft, is ze make-up tutorials gaan maken, zonder uit te leggen waarom haar handen ‘gek’ waren. Echter kreeg ze onder haar videos veel negatieve comments en vragen over haar handen. Uiteindelijk besloot ze daarom onderstaande video te maken waarin ze haar verhaal uitlegt.

In de video vertelt ze dat het kunnen doen van haar eigen make-up een enorme prestatie is voor haar. Daarna geeft ze zichzelf bloot en laat ze de struggle zien waar ze doorheen is gegaan. De frustratie, de depressie, de mascara die overal op haar gezicht zat. Tranen rollen over haar wangen.

Inmiddels heeft Jordan het perfect onder de knie. Haar eyeliner kost minder moeite en ook het blenden gaat steeds beter. Sterker nog, ze kan een mooiere cateye maken dan de meeste vrouwen die niet verlamd zijn. Ook laat ze stukjes video zien die ze normaal gesproken uit haar make-up tutorials laat, zoals het openmaken van haar mascara met haar mond.

“Like contouring and highlighting teaches us, where there’s darkness there’s always light. That’s the same with life. No matter what hardship you’re going through, just know even in the darkest times, there will always be a light shining brighter.”

Ze sluit af met een motiverende boodschap die je écht even wil horen. P.s. probeer niet te huilen:

Reageer op artikel:
Deze beauty blogster biecht op dat ze al 10 jaar verlamd is en laat haar make-up routine zien
Sluiten