Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 maart 2017

Dit is waarom de allerleukste vrouwen nooit genoegen nemen met minder in de liefde

Of je te kritisch bent? Nee, zeker niet. Jij weet als geen ander dat je nooit bij iemand moet blijven, waar je niet écht van houdt. Je zult nooit genoegen nemen met minder, ook niet als dat betekent dat je single blijft. En dat is juist waarom jij de allerleukste vrouw bent.

Je voelt je niet pas compleet als je een man hebt gevonden

Je bent gelukkig met jezelf, met je leven en met wie je bent. Soms vraag je je wel eens af hoe het zou zijn als er een man aan je zijde was. Maar je gelooft niet dat je dan pas gelukkig zou kunnen zijn. Je weet dat je niet pas compleet bent als je een lover hebt.

Je voelt je op dit moment namelijk helemaal niet incompleet. En dat is iets waar je ontzettend blij mee mag zijn. Het allerbelangrijkste is namelijk om gelukkig te zijn met wie je bent. Ongeacht of je een relatie hebt ja of nee.

Je hebt helemaal geen zin om tijd te steken in een man die je maar zo-zo vindt

Misschien wel het belangrijkste, je hebt helemaal geen zin om je kostbare tijd te steken in een man waar je niet hotel de botel verliefd op bent. Je hebt namelijk genoeg andere leuke dingen te doen in het leven. En weer een date met iemand die je niet écht ziet zitten, tja, dat is gewoon een beetje tijdverspilling.

Je weet dat genoegen nemen met minder je niet gelukkig gaat maken

Je weet dat je niet gelukkig gaat worden als je bij een man blijft, waarbij je alleen bent, omdat je anders alleen bent. Als je met een man bent die je niet geweldig vindt, wel aardig, maar niet fantastisch. Als je niet het gevoel hebt van ‘o mijn god, ik wil je nooit meer laten gaan’, dan weet je dat je nooit écht gelukkig gaat worden. Omdat je ergens altijd op zoek zal zijn naar iemand die beter bij je past, die je leuker vindt.

Je weet dat je je maar aan hem zou gaan ergeren. En je weet dat hij, hoe hard hij zijn best ook zou doen, er nooit voor zou kunnen zorgen dat jij je een prinsesje voelt.

Je wilt zijn tijd niet verspillen

Jij bent een fantastische vrouw. Om wie je bent en om hoe je bent. En juist daarom neem je geen genoegen met minder. Want je weet dat je daarmee je eigen tijd verspilt én de zijne.

En je weet dat het niet eerlijk zou zijn om bij een man te blijven waarbij je alleen bent, omdat je bang bent om alleen te zijn. Hij verdient het namelijk ook om iemand te vinden die 100 procent voor hem gaat. Iedereen verdient iemand die hem of haar gelukkiger maakt.

Je gunt jezelf en een ander het geluk. En dat is waarom jij zo fantastisch bent.

Lees dit ook even: Waarom onafhankelijke vrouwen zo ongelooflijk begeerd worden door mannen

Reageer op artikel:
Dit is waarom de allerleukste vrouwen nooit genoegen nemen met minder in de liefde
Sluiten