Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 29 jun 2017

Dit is waarom het zo vreselijk leuk is om een vakantieliefde te hebben

Skinny dipping in de zee, in het holst van de nacht, romantisch naar de zonsondergang staren en achterop zijn scooter de vakantiebestemming ontdekken. Een vakantieliefde is vreselijk leuk om te hebben. Iedere vrouw zou dat eigenlijk minstens een keer mee moeten maken in haar leven en dit is waarom.

Omdat je van level 0 naar 100 gaat in een paar seconden

Als je thuis een man opduikt kan het soms wel maanden duren voor er een beetje actie in de taxi is. Maar op vakantie gaat alles duizend keer zo snel. Je gaat nul naar honderd in een paar seconden. Jullie hebben elkaar binnen no time de liefde verklaard en het lijkt of je in een achtbaan zit. Dit is fantastisch. Een ervaring die je nooit zou willen missen.

Het is voor een keertje helemaal prima dat je alleen zijn vriendin bent omdat hij er f*cking hot ziet

Je weet dat het eindigt en dat is helemaal oké. Hij is mega hot, van alleen zijn lichaam en zijn voorkomen gaan je knieën al knikken. Hij zoent fantastisch. Zijn bedprestaties zijn zinnenstrelend. Maar om nou te zeggen dat jullie intense discussies hebben over de wereldprolematiek, nee. Maar dat geeft niet. Je weet dat hij niet de liefde van leven is, maar wel je liefde voor eventjes en daar heb je vrede mee.

Jullie doen alleen maar leuke dingen

Jullie hoeven niet te werken, je niet druk te maken om pietluttigheden als de was of het huishouden. Nee, jullie doen alleen maar leuke dingen samen. Jullie genieten van elk moment, het is mooi weer, jullie hebben alle tijd en ruimte voor elkaar. Jullie hebben alleen de lusten en niet de lasten. Heerlijk toch.

Je vakantie is voor altijd je beste vakantie ooit

En je denkt er nog vaak aan terug. Als het weer winter is en jij in de koud alleen thuis zit bijvoorbeeld. Want samen hebben jullie herinneringen voor de rest van je leven gemaakt.

Je zwijmelt terug naar het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen. Of je denkt aan hoe jullie voor het eerst zoenden in de bar. Je vakantie naar deze bestemming zal voor altijd in je hart blijven.

Het geeft je hoop dat liefde op het eerste gezicht wel bestaat

Of in ieder geval een klik voor één zomer. Die klik meteen toen je hem de eerste keer aan keek. De spanning tussen jullie, man de lucht leek wel elektrisch geladen.

En dat geeft hoop. Hoop dat de liefde bestaat. Dat je in de toekomst iemand gaat vinden waarmee de liefde wel eeuwig is.

Lees ook: Waarom verliefd zijn fantastisch is, maar ook doodeng

Reageer op artikel:
Dit is waarom het zo vreselijk leuk is om een vakantieliefde te hebben
Sluiten