Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 jun 2017

Dit is waarom je de serie Fear The Walking Dead echt-echt-écht wil zien

Klaar met 13 Reasons Why, Game of Thrones en alle andere series die er op je bingewatch-lijst stonden? Nou, Fear The Walking Dead is een serie die je écht wilt zien als je houdt van een beetje spanning in je leven. En dit is waarom.

Heb je The Walking Dead gezien en kon je het bijna niet aan van de spanning? Ja; dan hoort Fear The Walking Dead zeker weten op je kijklijstje. Nee; ook geen probleem, want Fear The Walking Dead is een serie die zich afspeelt vóórdat The Walking Dead plaatsvindt. Je kunt het dus ook kijken als je niet bij bent met The Walking Dead of er zelfs nog nooit een aflevering van hebt gezien.

Dit zijn vijf redenen waarom je Fear the Walking Dead sowieso wilt zien:

1. Het verhaal is bloedje spannend

Fear the Walking Dead gaat over een gezin in Los Angeles. Madison, een begeleidingsadviseur op een middelbare school, haar vriend en leraar Engels Travis, haar dochter Alica en drugsverslaafde zoon Nick. Het is het begin van het ‘zombie tijdperk’.

Fear The Walking Dead gaat bovendien vooral over de personages zelf. Over de interne, psychologische strijd die ze hebben door wat er gebeurt en over wat voor keuzes ze moeten maken. Daarom is het stiekem veel leuker om te kijken dan The Walking Dead.

2. Er zijn al 2 seizoenen dus je hebt flink wat te bingewatchen

Niets zo irritant als een nieuwe serie ontdekken en na een paar afleveringen alweer moeten stoppen met kijken, omdat je moet wachten op nieuwe afleveringen. Dat gaat je bij Fear The Walking Dead dan ook niet overkomen.

Er zijn namelijk al twee seizoenen te zien van deze bloedstollende serie. Die kun je achter elkaar kijken via deze website van AMC tv. Of door op 20 mei te kijken naar AMC (dit kun je in Nederland zien via KPN, Ziggo, Vodafone en diverse lokale en regionale aanbieders). Deze zender zendt namelijk om 22.00 uur een marathon uit van Fear The Walking Dead.

En binnenkort – op 5 juni om precies te zijn – begint het eerste deel van het derde seizoen. Deze acht afleveringen zullen verspreid over zes weken worden uitgezonden via AMC.

3. De make-up is fantastisch

Wat een zombie make-up zeg. Het is echt bijzonder om te bedenken dat de zombie’s er zo uitzien door make-up. Dit bevestigt weer wat je kunt doen met cosmetica.

Deze serie ziet er echt verbluffend uit. En geef je ook nog eens de nodige inspiratie voor Halloween. Of voor als je er ‘ziek’ uit wilt zien zodat je een dagje kunt spijbelen van je studie of werk… gnagna.

4. Je kunt Mexicaanse thema-avonden organiseren met je girlsquad

Fear The Walking Dead begint dan wel in LA, de familie verplaatst zich later naar de grens met Mexico. En als je samen kijkt met je vriendinnen is dat is de ultieme reden om een Mexicaanse avond te organiseren.

We denken: tequilla shots, nacho’s en slaan tegen een piñata.

5. Seizoen 3 belooft nóg meer nagelbijt-momentjes van de spanning te bevatten

Alles draait in het derde seizoen om de vraag hoe je als familie veilig blijft in een extreem gevaarlijke wereld.

Ken je de serie nog niet? Ga dan snel de eerste twee seizoenen bingewatchen. Geloof ons, dat wil je, want het is echt bloedje spannend.

In samenwerking met AMC

Reageer op artikel:
Dit is waarom je de serie Fear The Walking Dead echt-echt-écht wil zien
Sluiten