Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 26 mrt 2017

Dit is waarom Jolien niet kreeg te zien wat Herbert écht uitspookte

Pas op spoilers uit aflevering 9! Afgelopen woensdag zaten we met open mond te kijken hoe de vrouwen zouden reageren op de beelden van hun mannen. Maar onze mond viel nog verder open toen Jolien niet ergste beelden kreeg te zien van haar Herbert. Hij had seks gehad, maar dat kreeg zij niet te zien. Heh?

Als je meedoet aan Temptation Island dan weet je dat de programmamakers er alles aan doen om jou te laten geloven dat je lover vreemdgaat. Ze knippen, ze plakken en ze stoppen er een andere tekst onder als dat nodig is om actie in de taxi te krijgen. Niet gek natuurlijk, anders heb je saaie televisie.

Daarom kregen de vrouwen alsnog afgelopen aflevering extra beelden te zien van hun mannen terwijl ze hun laatste kampvuur al hadden gehad. De programmamakers wilden laten zien wat er allemaal gebeurde om de vrouwen eens even goed op te stoken. Dat lukte bij Lize en Lisa fantastisch, maar Jolien kreeg niet alles te zien en iedereen was verbaasd.

Stoute Herbert

Herbert had namelijk hartstikke seks gehad met Saartje in de badkamer. Het beeld van de badkamer waarbij het geluid er niet om loog en Saartje gaf het openlijk toe. Ook Herbert vertelde dat ‘ie geen spijt had in eerste instantie. Maar Jolien kreeg daar niks van te zien. Alleen maar dat Herbert haar even goed zat was en Saartje aangekleed in z’n bed lag.

Maar waarom? Volgens nieuwsblad.be zijn Jolien en Herbert getrouwd en wilden de programmamakers niet tussen het huwelijk komen. Tenminste, niet met dat soort beelden.

Jolien en Herbert hebben het al meerdere keren over trouwen gehad in het programma. Ook presentatrice Annelien noemde Jolien ‘zijn vrouw’. En als je goed speurt op de Instagram van de twee zie je matchende ringen. Die ringen zijn overigens nu verdwenen..

Goodmorning ??! A new week, a new adventure. Enjoy the day. ? #fitwomen #fitgirl #itgirl #gymgirl #tagsforlikes #loveyourself #clothes #fashion #legging #boots #blondie #me #happy #monday #dressedup #fitness #gymlife #bodygoals #fitbody #fitdutchies #fitnessmodel #potd #newin #zara

A post shared by JLP © Temptation Island 2017 (@jolienliisa_) on

Wordt vervolgd..

Wil je aflevering 9 zien? Die bekijk je hier

Reageer op artikel:
Dit is waarom Jolien niet kreeg te zien wat Herbert écht uitspookte
Sluiten