Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 25 okt 2018

Dit is waarom mannen je hart breken volgens je horoscoop

Je eerste break-up is er eentje die je nooit meer vergeet. Bij je tweede gebroken hart denk je dat je het allemaal beter kunt handelen, maar helaas doet ook die pijn. En dat zal niet anders zijn bij alle andere. Waarom mannen je hart blijven breken, heeft misschien wel te maken met één van je karaktereigenschappen. Een eigenschap die zeer kenmerkend is voor jouw sterrenbeeld.

Soms komen er ontzettend veel kikkers voorbij, tot je eindelijk de prins op het witte paard ontmoet. Dit zegt jouw sterrenbeeld over hoe het kan dat die kikkers niet meteen getransformeerd worden tot een prins.

Ram

De reden waarom mannen jouw hart breken, heeft vooral te maken met de stemmingswisselingen die je wel eens hebt. Van de een op de andere dag kun je je ineens heel anders voelen. Dit maakt jou uniek en jij jij. Maar sommige mannen weten helaas niet hoe ze daar mee om kunnen gaan. Gelukkig is er is absoluut iemand in de hele wereld die dat wel kan.

Stier

Als je net iemand hebt ontmoet, kom je vrij relaxed over. Maar zodra het serieus begint te worden, ben je iemand die degene van wie je houdt dicht bij je wil hebben. Jij geeft hem alle aandacht en je verwacht dat hij dat andersom ook doet. Niet iedere man kan dat aan. Maar uiteindelijk zal er iemand mans genoeg zijn om jou de aandacht te geven die je verdient.

Tweeling

Jij weet niet zo goed wat je wil, Tweeling. Althans, zo komt het over op de man die je aan de haak wil slaan of al al aan de haak geslagen hebt. Hij vraagt zich af of je wel echt iets serieus wil of dat het je allemaal niets kan schelen. Misschien ben je iets te nerveus om je helemaal te geven in een relatie, maar dat is nergens voor nodig.

Kreeft

Onzekerheid speelt bij jouw een grote rol. Een té grote rol. Je hebt constant bevestiging nodig dat hij van je houdt en je bent misschien wel heel erg oplettend wat betreft zijn doen en laten. Verscheen er nu een meisjesnaam op zijn telefoon? Laat het los, want die onzekerheid is helaas ook de reden dat hij jou los laat. Je bent goed zoals je bent, Kreeft.

Leeuw

Niets is zo aantrekkelijk aan een zelfverzekerde vrouw, maar te veel van het goede is nooit goed. Vroeg of laat merken mannen dat je misschien iets te blij bent met jezelf, en daar kunnen ze behoorlijk op afknappen. Blijf je goed voelen over jezelf, daar is absoluut niets mis mee, maar schenk ook wat aandacht aan de mannen.

Maagd

Jij bent iemand die veel nadenkt, Maagd. Misschien ben je ook wel kritisch en kan het wat jou betreft altijd beter. Maar als je deze houding ook in een relatie aanhoudt, dan denken mannen dat ze niet goed genoeg voor je zijn. En niemand wil zich te min voelen in een relatie. Zet je fantastische brein daarom maar even op een pauzeknop en volg je hart.

Weegschaal

Met een gebroken been is het meer dan normaal om jezelf zielig te vinden. Maar als je hierin doorslaat door te blijven jammeren en door een negatieve sfeer mee te dragen, dan kun je verwachten dat een man op zoek gaat naar iemand anders die het leven van een positievere kant bekijkt. Alles komt goed.

Schorpioen

Vertrouwen is de key in een gezonde en goede relatie. Maar als jij geheimen hebt voor je lover en niet eerlijk tegen hem bent, dan weet hij op een bepaald moment ook niet meer wat hij moet geloven. Wees altijd eerlijk, dat lokt hetzelfde gedrag uit bij andere mensen.

Boogschutter

Beloftes zijn om waar te maken, niet om ze te laten voor wat ze zijn. Als jij lege beloftes blijft geven, dan weet hij ook niet meer wat hij van je kan verwachten. Andersom zou je het waarschijnlijk ook niet fijn vinden om telkens teleurgesteld te worden, toch?

Steenbok

Ruzies komen in iedere relaties voor. Kleine en grote. Maar het is wel fijn als je elkaar daarna kunt vergeven en weer lekker leuke dingen met elkaar kunt doen. Maar jij als Steenbok hebt de neiging om dingen niet zo snel te vergeten en om oude koeien uit de sloot te halen. Laat ze maar lekker in het water zitten.

Waterman

Jezelf open stellen kan een Waterman soms best lastig vinden. Vooral als je er geen fijne ervaringen aan over hebt gehouden. Maar iedere relatie gedijt op eerlijkheid. Laat zien hoe je echt bent en vertel hem hoe jij je voelt. Maar angst voor een gebroken hart kan er juist voor zorgen dat je er weer een krijgt. Open up.

Vissen

Jij bent niet snel tevreden over je leven, Vissen. Je bent constant op zoek naar dingen en mensen die jouw leven kunnen verbeteren. Zonder dat je het doorhebt, verlies je daardoor mensen die heel graag deel uit willen maken van jouw leven. Probeer je daarom neer te leggen bij de imperfecties in het leven, want die maken het pas echt perfect.

Of je nu kritisch, onzeker of een grote twijfelkont bent, er is al-tijd wel een man die perfect bij jou past. Ook voor jou. Een gebroken hart is nooit leuk, maar het vertelt je vaak meer over jezelf dan dat je denkt. Alleen maar fijn om dat mee te nemen naar het volgende project.

Lees dit ook eens: Single ladies: Dit is waarom je onzekerheden nooit je liefdesleven in de weg mogen staan
waarom mannen je hart blijven breken

Your Tango

Reageer op artikel:
Dit is waarom mannen je hart breken volgens je horoscoop
Sluiten