Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 23 mrt 2017

Dit weekend is het Amsterdam Wine Festival en het wordt verschrikkelijk genieten

Eerder schreven we er al over, maar aankomend weekend zal ein-de-lijk het Amsterdam Wine Festival plaatsvinden. Vrijdag tot en met zondag is de Gashouder in Amsterdam omgetoverd tot een plek waar elke wijn lover te vinden zal zijn. Heb jij jouw kaartje al gekocht?

Geen zorgen, je hoeft geen expert te zijn om dit weekend deel te mogen nemen aan het festival. Er zullen verschillende workshops zijn waarin je alles kunt leren over de wijnen en het proeven ervan. Dacht jij al een pro te zijn in wijn drinken, dan kan je nu de échte ins en outs ervan onder de knie krijgen.

Wine, Wein, Vino, Vin

Ga jij dit weekend op bezoek bij de wijnboeren uit Argentinië en Chili? Of toch liever die uit Nieuw Zeeland? Het Amsterdam Wine Festival is van alle markten thuis, want ze hebben workshops over vele landen en hun rijke wijnen. Elke dag start met een workshop waarin je leert hoe je wijn het beste kunt drinken, waarna je doorgaat naar verschillende landen om alle soorten wijn te proeven.

Heb jij dit weekend nog niets te doen en heb je wel zin in een wijntje? Koop dan snel je kaartjes, want ze gaan hard. Zaterdag is helaas uitverkocht, maar er zijn wel nog kaartjes voor vrijdag en zondag. Heb jij een kaartje bemachtigd dan kan je gaan genieten en proosten op de gezondheid met jouw favo drankje. Hemels.

Ga je met jouw liefde naar het festival? Bestel dan deze wijn: Goede reden voor een rood wijntje: van deze druif word je aantrekkelijker

Reageer op artikel:
Dit weekend is het Amsterdam Wine Festival en het wordt verschrikkelijk genieten
Sluiten