Omani McDaniels
Omani McDaniels Love & Seks 4 feb 2017
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je als single sowieso gedaan hebben voordat je gaat trouwen

Veel meisjes hebben het idee dat ze op een gegeven moment willen trouwen. Maar sommige ervaringen wil je gewoon hebben meegemaakt voor het zover is dat je je aan een ander gaat binden. Hier zijn een paar voorbeelden:

1. Met je beste vriendin samenwonen

Met je bestie samenwonen is het leukste wat er is. Slaapfeestjes bij elkaar op de kamer, eindeloos bankhangen met wijn en als turboteam de stad onveilig maken. Je hebt zoveel plezier dat het leven één groot feestje lijkt.

2. Een vakantie romance hebben

Het is heerlijk om verliefd te worden op vakantie. Hij is exotisch en romantisch en anders dan de mannen die je gewend bent. Je voelt je vrij om al je remmen los te gooien en gewoon te genieten. Je voelt je seksueel vrijer en ontdekt wat je allemaal lekker vindt.

3. Met een meisje zoenen

Je hoeft niet per se op vrouwen te vallen om te genieten van een sensueel moment met een aantrekkelijke vrouw. Mannen hebben het probleem dat ze zelden durven te benoemen of een andere man knap is. Vrouwen kennen dat niet. Het is gewoon leuk om een keertje te experimenteren en een sensuele kus te delen met een vrouw.

4. Op een bar dansen

Het gaat er niet om dat je een striptease houdt, het is gewoon leuk om een keertje ongeremd te feesten en met de meiden op de bar te springen. Even volop in de aandacht staan en je dansmoves showen (zonder van de bar te vallen natuurlijk). Er schuilt een beest in jou en die mag je best af en toe aan de wereld laten zien.

5. Meerdere mannen tegelijk daten

Laat je player status even zien. Mannen doen het zo vaak, waarom jij niet een keertje? Je hoeft geen eens seks met hen te hebben. Alleen al een beetje daten is hartstikke leuk. Je krijgt er een onwijze ego-boost van.

6. Een gebroken hart ervaren

Deze is he-le-maal niet leuk, maar geeft je wel levenservaring. Je leert om te gaan met pijn en hoe ver je wilt gaan voor de liefde. Ook leer je wat je grenzen zijn. Liefdesverdriet is een van de ergste pijnen, maar is heel leerzaam.

7. Alleen op vakantie

Het is belangrijk dat je jezelf goed leert kennen en dat kan heel goed wanneer je alleen op vakantie gaat. Je hebt alleen jezelf en hebt genoeg tijd om wat zaken in je hoofd op orde te zetten. Alleen zijn op een plek zonder afleiding van drama kan verhelderend zijn.

8. Verliefd worden op een bad guy

De bad guy is niet degene met wie je wilt blijven, maar ze zijn zo verslavend om een reden. Ze geven je de hoogste highs en de diepste lows, maar zo’n achtbaan van emotie kan er ook voor zorgen dat je ontdekt wat je wel wilt uit een relatie.

Kijk hier ook even naar: No hurry! Dit is de állerbeste leeftijd om te trouwen met je grote liefde

Reageer op artikel:
Dit wil je als single sowieso gedaan hebben voordat je gaat trouwen
Sluiten