Redactie
Redactie Life 7 apr 2020

Dit wil je: een dekbed met het hoofd van je beste vriendin

Nu je – net als de rest van Nederland – in quarantaine zit is er een iemand die je echt heel erg mist. Je best friend. Het liefst zijn jullie 24/7 samen, maar dat gaat nu niet. Via Facetime en Netflix party komen jullie een heel eind, maar wij hebben iets veel leukers voor je.

Een dekbed die je volledig kan laten bedrukken met foto’s van het hoofd van je bestie. Do we need to say more?

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL en werd geschreven door Rachelle Abbas.

Dekbed bedrukken met haar hoofd

Samen Netflixen op afstand, Facetimen om jullie how-to-survive-quarantaine-tips te delen, tegelijkertijd een online workout doen: het heeft wel iets, maar toch mis je je beste vriendin heel erg. En andersom. Een dekbed met haar gezicht all-over is toch een droom (haha, leuk woordgrapje) die uitkomt?

Leuk voor jezelf natuurlijk, maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen aan je bestie. Gegarandeerd succes als je er extra lelijke selfies op laat bedrukken. Wedden dat ze niet meer bijkomt van het lachen?

Dekbed bestellen

Shelfies is het bedrijf achter deze geniale dekbedden. Wees gewaarschuwd: je bent uren zoet als je deze webshop bezoekt. Je vind naast deze dekbedden namelijk nog veel meer hilarische items die je kunt laten bedrukken. Als je je bestie nóg dichterbij wil hebben, kun je bijvoorbeeld ook nog een T-shirt laten bedrukken. Kun je die aan doen om lekker mee onder je bedje te kruipen.

Het bestellen van je favoriete dekbed to be gaat heel simpel. Upload een (gênante) selfie (van jezelf of van haar), kies het formaat dekbed en een paar dagen later lig je al dromend onder je best friend. Goed om te weten: aan deze parel hangt wel een prijskaartje, de prijzen beginnen bij €113,10. Je moet er wat voor over hebben, maar wat ons betreft is dat het helemaal waard.

Lees ook: Doe de quiz en kom erachter welk type vriendin jij bent uit jullie vriendinnengroep

Reageer op artikel:
Dit wil je: een dekbed met het hoofd van je beste vriendin
Sluiten