Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 okt 2017

Dit wil je zien: De nieuwe Stranger Things trailer geeft een mega aanwijzing over Eleven

Alle Stranger Things kijkers opgelet. Want er is een nieuwe trailer vrijgegeven over het tweede seizoen. En in die trailer lijkt alles erop te wijzen dat Eleven terug is. We weten het: bizar!

Het is alweer een jaar geleden dat we de laatste aflevering van het eerste seizoen Stranger Things keken. En we weten niet hoe het met jou zit, maar wij beginnen een beetje ongeduldig te raken.

Gelukkig is het bijna tijd voor seizoen twee. Én heeft Netflix inmiddels een tweede trailer naar buiten gebracht. Een trailer die weer een miljoen vragen oproept. Maar twee dingen weten we wel: één, het wordt bloedspannend. En twee, Eleven lijkt terug te zijn.

We weten niet hoe Eleven is ontsnapt uit de Upside Down, maar het lijkt er wel op dat ze teruggekomen is.

De laatste trailer van Stranger Things 2

Het tweede seizoen zal verder gaan over Will Beyers, die is teruggekeerd uit de Upside Down. De meeste dingen lijken weer normaal. Al zijn alle inwoners van Hawkins nog steeds wel van slag door de gebeurtenissen van een jaar eerder. En er heerst een dreigende duisternis voor alle overledenen van het kleine stadje.

We moeten nog héél eventjes geduld hebben. Alle afleveringen van Stranger Things 2 zijn vanaf 27 oktober wereldwijd te zien op Netflix.

Dit wil je ook lezen: Riverdale alert! Dé 6 theorieën over wie Fred Andrews neerschoot

Reageer op artikel:
Dit wil je zien: De nieuwe Stranger Things trailer geeft een mega aanwijzing over Eleven
Sluiten