Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 september 2017

Dit zegt de man die jij als laatst een berichtje hebt gestuurd over jouw karakter

Contact hebben of onderhouden met een man kan tegenwoordig knap lastig zijn. Als hij je vriend is of gewoon een vriend, dan zal het vast wel meevallen. Maar de mannen die hard to get spelen bijvoorbeeld, maken het al een stuk moeilijker. Met welk type man je ook voor het laatst contact hebt gezocht; het zegt meer over jezelf dan dat je misschien denkt.

De man waarvan je weet dat het beter is om geen contact mee te hebben

Er zijn verschillende soorten mannen die je eigenlijk beter niet kunt appen. Of het nu de man is die na de eerste date helemaal niks meer van zich laat horen of de man die al een relatie heeft en je op verkeerde gedachtes brengt. Maar toch zoek je contact met hem.

Jij bent iemand die wel houdt van een beetje spanning. Je weet dat het eigenlijk niet goed voor je is. Als je zijn naam op je telefoon ziet verschijnen, krijg je toch een beetje van die achtbaan-kriebels. Misschien verberg je het wel voor je vriendinnen omdat ze je nog zo hadden gezegd dat je geen contact meer met hem mocht hebben. Ook dat vind je wel wat hebben.

de man die hard to get speelt

Als je contact zoekt met deze man en hij gaat niet meteen in de negeermodus, dan mag je trots zijn op jezelf. Normaal gesproken zal hij niet zo veel van zich laten horen. Ook al hebben jullie een gesprek lopen, hij zal niet het type zijn waar je tot 1 uur ’s nachts aan één stuk door gezellig mee kunt kletsen.

Jij weet goed dat hij met je aan het spelen is, maar jij speelt net zo hard mee. Je laat niet zomaar met je sollen en stelt jezelf ook niet kwetsbaar op. En als ze echt interesse lijken te tonen, blaas je ze omver met je humor. Zo mogen ook best wel wat moeite voor jou doen.

De oudere man

Misschien heb je hem een keer tijdens een stapavond ontmoet, of misschien is het wel een goede vriend van een vriendin van je. De oudere man zal in het algemeen vaker toe zijn aan iets serieus en zal je dan ook terugappen met concrete plannen.

Jou maakt het allemaal niet zoveel uit wat andere mensen van je vinden. Ook loop jij een nieuwe plek binnen alsof je er altijd komt, weet je wat je wil en doe je jezelf soms wat volwassener voor dan je eigenlijk bent. Maar grijze haren, daar heb je nu ook weer geen zin in.

Het ex-vriendje

De man die je op sommige momenten wel duizend berichtjes wilt sturen, maar op andere momenten juist nooit meer op je telefoon wil zien verschijnen; je ex-vriendje. Na hem voor de zoveelste keer gedeblokkeerd te hebben, leg je je erbij neer dat hij gewoon onderdeel zal blijven van je leven. Natuurlijk wel in mindere mate dan eerst.

Als je jezelf hierin herkent, dan hou je je vast aan datgene wat oud en vertrouwt is. Immers, hij kent jou. En die band helemaal laten gaan, dat vind je ook maar niks. Hij kon je ophemelen, ook dat is niet verkeerd. Je wil graag dat hij je blijft adoreren en daarom laat je soms nog wat van je horen zodat hij je eigenlijk nooit helemaal kan vergeten.

Een goede, mannelijke vriend

Een goede vriend is niet per se een man die je gefriendzoned hebt, maar iemand waarmee je oprecht veel dezelfde interesses toont. Maar niet meer dan dat. Voor beide partijen is het duidelijk en jullie kunnen het dan ook makkelijk over al-les hebben. Je mag hem zelfs midden in de nacht wakker bellen als er iets aan de hand is.

Als deze guy bovenaan jouw contactenlijst staat van Whatsapp, dan kan het goed zijn dat jij een nuchtere, boyish persoonlijkheid hebt. Je wordt niet hysterisch als je ziet dat er een nieuwe Victoria’s Secret-winkel opent in Nederland en dat vindt hij fijn. Drama is niets voor jou. Bovendien: misschien kun jij een biertje wel sneller achterover slaan dan een man.

Dé vriend

De slaap lekker-appjes en de lieve berichtjes in de morgen maken je helemaal gek. Hij wil alles van jouw dag weten en jij wil natuurlijk ook alles van zijn dag weten. Je vriend is degene waar je alles mee deelt, al-les.

Het hebben van een vriend betekent vaak dat je een trouw persoon bent. Jullie kunnen elkaar vertrouwen, anders werk het niet. Je bent er voor hem als hij je nodig heeft, omdat je wil dat hij gelukkig is. Je denkt veel aan anderen, maar je mag soms ook wel eens vaker aan jezelf denken.

Welke man je ook voor het laatst een berichtje hebt gestuurd, jouw karakter is uniek en dat is juist wat jou zo mooi maakt. Of je nu een daredevil bent of juist niet, omarm je prachtige zelf.

Misschien vind je dit ook wel leuk om te lezen: Deze prachtige karaktereigenschappen zoekt elke man in de vrouw van zijn dromen

Reageer op artikel:
Dit zegt de man die jij als laatst een berichtje hebt gestuurd over jouw karakter
Sluiten