Dit zegt de vorm van je gebruikte lipstick over jou

Het blijkt dat de vorm van je lipstick een interessante persoonlijkheidsmeter is wanneer het zijn perfecte, ongebruikte silhouet heeft verloren:

De punt

Je bent lief, op familie georiënteerd en zelfs een beetje huishoudelijk ingesteld. Je praat niet alleen over doelen, maar komt ook echt in actie. Soms ben je een beetje koppig over kleine details, maar dat maakt je vrienden niet uit want je bent graag bij ze. Oh, en je hebt de neiging te overdrijven als je verhalen vertelt.

De ronde vorm

Als je gebruikte lipstick een ronde vorm heeft, ben je easy-going. Ook sta je bekend als de vredestichter van je vriendengroep. Wanneer er een conflict is, ben jij degene die ze probeert op te lossen. Je bent een stabiel persoon en bent altijd in een goed humeur. Tevens maak je makkelijk vrienden en ben je erg gul.

De fauteuil

Je zit altijd vol ideeën en kunt je niet inhouden als je een nieuw, goed idee hebt. Je bent spraakzaam, energiek en houdt van aandacht. Daarbij komend ben je gek op de liefde en word je ook snel verliefd. Je staat bekend bij je vrienden als degene waar ze altijd bij terecht kunnen.

De platte bovenkant

Je bent betrouwbaar, denkt snel en reageert snel op spontane situaties. Uitdagingen geven je een adrenaline kick. Hoeveel je ook aan je hoofd hebt, je vindt het altijd belangrijk goed verzorgd voor de dag te komen.

Het tweesnijdend zwaard

Jij bent de detective van je vriendengroep. Dat komt goed uit, want jij weet altijd waar hun crush uithangt en met wie. Ook ben je avontuurlijk, maar soms nemen je vele gedachtes het over en moet je ze rustig op een rijtje zetten.

Reageer op artikel:
Dit zegt de vorm van je gebruikte lipstick over jou
Sluiten