Life 9 apr 2016 Yasmine Esser

Dit zegt je favoriete drankje tijdens het uitgaan over je

Misschien denk je 'ik vind het gewoon lekker'. Maar let op als je vanavond aan de bar je favoriete drankje bestelt. Want dat zegt écht iets over je persoonlijkheid.

Wijn

Of het nou wit, rood of rosé is. Of het nou Chardonnay is of Sauvignon Blanc, één ding hebben alle wijndrinkers gemeen en dat is dat ze houden van goede gesprekken. Kletsen is wat ze het allerliefste doen. Het hoeft niet altijd heel diepgaand te zijn hoor, want je vindt het gewoon heel gezellig om te praten. En ja, je bent ook gewoon heel leuk gezelschap.

Bier

Als je graag bier drinkt tijdens het uitgaan, kan dat twee dingen betekenen. Of je bent heel bescheiden. Je wilt niet moeilijk doen en duur zijn als andere mensen een rondje halen. Of je vindt het heerlijk om one of the guys te zijn. Gesprekken met mannen vind je soms nog gezelliger en interessanter dan met andere vrouwen. Want wat is het toch heerlijk om af en toe een beetje slap te lullen, super direct te zijn en keihard te lachen in plaats van alles maar eindeloos te analyseren.

Gin tonic

Vrouwen die gin tonic bestellen zijn niet bang. Ze zijn elegant, maar kunnen ook verrassend scherp uit de hoek komen met een sarcastische grap. Met jou valt er te lachen. Bovendien heb je ook een donkere kant. Want je bent stiekem ook best een stout meisje.

Cocktails

En dan bedoelen we de echte, mierzoete cocktails. Denk: Margarita, Strawberry Daiquiri of Pina Colada. Als je hier van houdt ben je eigenlijk een heel lief persoon. Je vindt het vooral belangrijk dat je vriendinnetjes happy zijn. Je mag best wat vaker aan jezelf denken hoor, girl.

Jus d’orange

Jij bent altijd de Bob. Op één of andere manier houd je niet zo van de smaak van alcohol. Of je bent een beetje een control freak, want aangeschoten worden vind je ook niet geweldig. Liever blijf je met beide benen op de grond, zodat je geen gekke dingen gaat doen.

Shots

Jij bent een echt groepspersoon, want shots zijn de ultieme groepsdrankjes. Van met z’n allen zo snel mogelijk een drankje achterover slaan wordt jij intens gelukkig. Je bent ook een echt feestbeest. De nachten kunnen van jou maar niet lang genoeg duren.

LEES OOK: 11 x waar je verdomd goed in bent als je dronken bent
partyyyy-770x462

Reageer op artikel:
Dit zegt je favoriete drankje tijdens het uitgaan over je
Sluiten