Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 12 september 2017

Dit zegt je favoriete emoji over jou

Een emoji maakt elk bericht leuker. Het geeft net wat extra emotie aan jouw mededeling. Je vrienden begrijpen het meteen als jij een confettikanon stuurt of een super onschuldig engeltje. Jouw favoriete emoji zegt meer over je persoonlijkheid dan je denkt.

1. Het confetti kanon

?
Geen twijfel over mogelijk. Jouw hele leven is één groot feest. Of je nu een deadline hebt behaald of de boodschappen hebt gedaan. Alles voelt als een overwinning en dat moet gevierd worden.

2. Het engeltje

?
Je denkt misschien dat je als engeltje onschuldig bent, maar diep van binnen ben je juist heel ondeugend. Als je het engeltje vaak gebruikt dan wil je heel bescheiden overkomen, terwijl je weet dat je eigenlijk een brutale aap bent.

3. Alles met hartjes

?
Jij bent een romantisch en emotioneel type. Als jij een schattig hondje ziet of een foto van de nieuwe schoenen van je BFF ben jij om. “OMG, wat fantastisch!?” Jij voelt alleen maar liefde en dit laat je je vrienden ook merken.

4. De zonnebril

?
Jij bent sowieso de coolste die er is. Jij bent een stoer type en je kan de hele wereld aan. Maar, deze emoji gebruik je ook om een pokerface uit te drukken. Niemand ziet jouw emoties achter deze zonnebril.

5. Huilen van het lachen

?
Jij bent een echte lachebek. Om de meest flauwe grappen lach je en je bent altijd vrolijk. Je ziet overal de humor van in, tot het overdrevener aan toe.

6. Het duimpje

??
Je bent een makkelijk persoon in de omgang als je het duimpje vaak gebruikt. Alles vind je goed en hoe laat je dat simpeler blijken dan met het sturen van een duimpje omhoog?

7. Kusjes

?
Jij bent een flirt, je houdt van knuffelen en kusjes. Jij bent liefdevol en ongecompliceerd. Een berichtje zonder kusje is kil. Jij laat zien hoe graag je iedereen een dikke smakkerd zou willen geven.

8. Het aapje

?
Jij doet alles wat slecht voor je is. De hele taart op eten of je bent wéér niet gaan sporten. Jij schaamt je, maar je vindt het stiekem ook best grappig, vandaar het aapje. Dan kun je er tenminste nog een beetje om lachen.

9. Mega geschrokken

?
Jij vindt alles wat er in de wereld gebeurt mega shocking. Je bent een echte paniekzaaier maar daarnaast ook verantwoordelijk en zorgzaam. “Oh god, ik heb even voor je uitgezocht waar de helse pijn in je kleine teen vandaan komt, ik wil je niet bang maken hoor!?”

10. Lachen

?
Jij zorgt ervoor dat alles oké is en oké blijft. Jij bewaart de vrede en je wilt zeker niet dat een vraag of opmerking te bot over komt. Daarom gebruik je vaak deze smiley omdat je juist heel vriendelijk bent.

11. Huilen

?
Grote watervallen of een klein traantje, jij kan overal wel om janken. Er schuilt een echte dramaqueen in jou. En Blair Waldorf is je grootste vriendin.

12. Het wijntje

?
Als je deze emoji gebruikt, tja, dan houd je gewoon heel erg veel van wijn. Voor jou is er elke dag wel een reden voor een wijntje en je leeft voor het weekend.

13. De twee dansende bunnies

?
Jij hebt behoefte aan iemand aan je zij, jij vindt het maar niets om alleen te zijn. Jij komt met de plannen en op jou kun je rekenen, want je bent altijd overal voor in.

14. Peace teken

✌?
Als jij deze emoji het meest gebruikt dan ben je een echte hippie. Jij zit goed in je vel en bent heel relaxt. Je laat niet over je heen lopen en maakt je niet snel druk. Peace.

15. De unicorn

Simpel, omdat je gewoon de allermooiste en leukste unicorn bent die er bestaat.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: OMG yes! Disney emoji’s bestaan en ze komen eraan

Reageer op artikel:
Dit zegt je favoriete emoji over jou
Sluiten