Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 2 okt 2016

Dít zegt je favoriete kleur over jouw persoonlijkheid

Al van kinds af aan is je favoriete kleur blauw. Álles wat je koopt moet een blauwe kleur hebben. Van je telefoonhoesje tot je nagellak en het liefst heb je ook nog een blauwe wc. Maar wat zegt je favoriete kleur nou eigenlijk over je persoonlijkheid? Meer dan je denkt:

Grijs

Je bent een rustig persoon en mega relaxt. Je maakt je niet snel druk waardoor je niet vaak last hebt van stress. Jij bent de beste vriendin die je je kunt wensen want je bent betrouwbaar en houdt zeker niet van ruzie. Jij bewaart liever de vrede en zorgt er altijd voor dat alles goed komt.

Zwart

Jij houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben. Jij wilt de macht en controle hebben over je eigen leven en je houdt niet van regeltjes. Daarnaast ben je een artistiek en intuïtief persoon. Je blijft dicht bij jezelf en je volgt je hart.

Wit

Je bent heel georganiseerd en hebt de zaakjes graag op orde. Vandaar dat jij nooit een verjaardag vergeet en je kamer er tiptop uitziet. Je houdt ervan om leuke uitjes te regelen en je bent heel onafhankelijk. Je kan goed logisch nadenken en lost problemen daarom ook makkelijk op.

Rood

Jij bent vastberaden, je weet heel goed wat je wilt in het leven. Jij houdt van actie, leuke dingen ondernemen en het liefste dingen die een tikkeltje spanning met zich mee brengen. Want jij houdt van risico nemen. Jij moet fysiek uitgedaagd worden en na een flinke fitness sessie voel jij je voldaan.

Paars

Je bent een echte perfectionist. Je vindt het fijn als als alles tot in de puntjes verzorgd is en daarom leg je de lat soms hoog. Je wilt emotioneel stabiel zijn en houdt van een veilige omgeving. Je hebt graag je vriendinnen en familie om je heen en je bent de rots in de branding omdat je zo behulpzaam bent.

Roze

Alles wat je wilt in het leven is onvoorwaardelijke liefde. Van je vriend, vriendinnen en familie. Jij accepteert iedereen zoals ‘ie is en veroordeelt mensen niet snel. Jij behandelt mensen zoals je jezelf zou behandelen. Met veel respect.

Oranje

Jij bent een gezelligheidsdier, je vindt niets fijner dan omringd te zijn door mensen. Je bent sociaal en graag op de hoogte van iedereen. Je houdt ervan om deel uit te maken van verschillende groepen, met wie je dezelfde interesses deelt.

Blauw

Jij houdt van innerlijke rust en je kans soms wat zweverig zijn. Normen en waarden vind je belangrijk, net zoals de absolute waarheid. Mensen die liegen komen er bij jou niet in. Mensen die jou veel waard zijn stel je dan ook voorop, waardoor je jezelf soms vergeet.

Groen

Jij bent loyaal ingesteld en oprecht naar anderen toe. Je bent een harde werker en wilt alles eruit halen wat erin zit. Daarom vind je het ook belangrijk dat je een goede reputatie hebt. Je bent een echt strebertje en je bent voor alles in.

Geel

Je bent zo leergierig als maar kan. Jij houdt van leren en kennis delen met anderen. Je praat graag en je bent een open boek naar anderen. Je leert mensen door en door kennen (en zij jou) waardoor je hechte vriendschappen opbouwt.

Bruin

Jij bent heel lief en een super goede vriendin. Jij bent de stabiele factor in het leven van anderen want je bent al gauw tevreden. Daardoor hecht je geen waarde aan materialistische dingen. Jouw motto is: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

Als je van alle kleuren houdt, dan ben je de meest ultieme unicorn die er bestaat.

Benieuwd wat je favo emoji over je zegt? Dit zegt je favoriete emoji over jou ?

Reageer op artikel:
Dít zegt je favoriete kleur over jouw persoonlijkheid
Sluiten