Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 28 mrt 2016

Dit zegt je horoscoop over jouw kans op liefde dit jaar

Liefde is niet altijd even makkelijk te vinden. Soms lijkt het zelfs alsof er niemand rondloopt, die perfect is voor jou. Geen zorgen, want je komt altijd wel weer iemand tegen die jou vlindertjes bezorgt. Hoe zal het dit jaar gaan? Dankzij je horoscoop krijg je een kleine inzicht in hoe jouw liefdesleven dit jaar gaat verlopen.

Steenbok

Dit jaar is het belangrijk als Steenbok om te proberen je emotionele stabiliteit te behouden. Je zult dit jaar mensen tegenkomen die jouw tijd en aandacht niet waard zijn. Blijf sterk en laat hen geen invloed op je uitoefenen. Als Steenbok ben je sterk en dominant. Dit jaar kun je je beter niet richten op potentiële kandidaten, maar op je belangrijkste relatie. Namelijk, die met jezelf.

Waterman

Als Waterman ben je veel bezig met de gevoelens van anderen. Met een sterk inzichtelijk vermogen ben je als Waterman op zoek naar iemand die jou nieuwe kennis kan bijbrengen. Het is belangrijk dat je contact maakt met nieuwe mensen, om eindelijk de juiste man tegen te komen.

Vissen

Vissen hebben moeite met kwetsen en gekwetst worden, waardoor ze met daten niet altijd de juiste keuzes maken. Dit jaar heb je als Vissen geluk, want de liefde komt eraan. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat je niet opgeeft als het moeilijk wordt.

Ram

Je bent als Ram assertief en op zoek naar iemand, maar diegene moet wel aan een aantal kenmerken voldoen waardoor het lastig kan worden. Gelukkig houdt dat je niet tegen als Ram want je hebt doorzettingsvermogen. Dit jaar komt liefde niet aangewaaid, maar je laat je als Ram niet tegenhouden. Houd vol.

Stier

Als Stier ben je op zoek naar iemand die jou je veilig en sterk laat voelen. Je hebt van huis uit geduld meegekregen, waardoor je niet zomaar ergens induikt. Grote kans dat je als Stier iets doet wat nieuw voor je is en daardoor iemand heel speciaals ontmoet.

Tweeling

Als Tweeling houd je van mensen met intelligentie, die communicatief sterk zijn. Als tweeling verander je vaak van gedachten, waardoor je misschien niet goed weet wat je nou echt wil. Dit jaar staat voor de Tweeling helemaal in teken van de liefde. Er staan grootste dingen op je te wachten op liefdesgebied.

Kreeft

Als Kreeft word je geleid door je emoties. Jij laat je door niets en niemand tegenhouden wat betreft de liefde. Als jij mensen eenmaal vertrouwt, dan hebben ze jouw volledige loyaliteit. Dit jaar kunnen Kreeften optimistisch zijn. Je gaat wat meemaken en het gaat heel positief zijn.

Leeuw

Als leeuw ben je trouw en voor je relatie is dat geweldig. Je bent attent en liefdevol, maar pas op met teveel losse flings daten. Wees selectief in je keuze en je zou zomaar de ware tegen kunnen komen.

Maagd

Als Maagd ben je altijd aan het analyseren. Je kijkt echt de kat uit de boom, voordat je zomaar iemand binnenlaat. Als iemand wel door je muur weet te prikken mogen ze van geluk spreken. Je laat dan je kwetsbare en lieve kant zien. Dit jaar gaat de liefde goed voor jou en als je al in een relatie zit, zou het zomaar een belangrijk jaar kunnen worden.

Weegschaal

Als Weegschaal houd je ervan om een goede balans tussen liefde en je persoonlijke leven te vinden. Vertrouwen is heel belangrijk voor Weegschalen. Als iemand jouw vertrouwen schaadt, dan is die niet zomaar terug te winnen. Dit jaar zul je als Weegschaal veel liefde ontvangen wegens je charmante persoonlijkheid.

Schorpioen

Als Schorpioen heb je grote wilskracht. Jij hebt doorzettingsvermogen zowat uitgevonden. Daten kan soms een beetje ingewikkeld zijn omdat je niet houdt van compromis sluiten. Gelukkig ben je lief en loyaal als je iemand tegenkomt die tegen een stootje kan. Dit jaar zal een passievol jaar worden.

Boogschutter

Als Boogschutter vind je het belangrijk om mentaal gestimuleerd te blijven. Daten kan een beetje rommelig zijn bij jou als Boogschutter, maar jij houdt van probleempjes fiksen. Dit jaar zul je als Boogschutter weinig vat hebben op je liefdesleven. Maar blijf rationeel, dan komt het wel goed.

LEES OOK: Liefde van A-Z: deze 21 Complimentjes wil je elke dag wel horen van hem

Reageer op artikel:
Dit zegt je horoscoop over jouw kans op liefde dit jaar
Sluiten