Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 24 september 2018

Dit zegt jouw horoscoop over je verslavingsgevoeligheid

Iedereen heeft zo zijn verslavingen. De één komt de dag niet door zonder een stuk chocolade, terwijl de ander al haar geld uitgeeft aan mooie spullen. Natuurlijk is iedereen anders en iedereen heeft zo zijn zwakke punten, maar de sterren kunnen jou heel wat vertellen over je verslavingsgevoeligheid.

Ram – Sporten

De grootste frustratie van de Ram is dat het leven niet snel genoeg gaat. Rammen zijn gehaaste personen en de tijd kan niet snel genoeg gaan voor ze. Niksen is niet besteed aan de ram. Jij moet altijd bezig zijn. Daarom houd je ook zo van sporten en kun je er echt verslaafd aan raken. Work it!

Stier – Eten

De Stier heeft geduld in overvloed. Stieren nemen de tijd om hun zintuigen te laten prikkelen. Smaak is voor jou belangrijk en daar kun jij enorm van genieten. Daarom is jouw guilty pleasure eten. Het eten van een heerlijke maaltijd (of chocolade) maakt jou enorm blij.

Tweeling – Social media

Tweelingen zijn slim en kunnen structuur vinden in ongestructureerde omgevingen. Daarnaast ben je super nieuwsgierig. Jij kunt uren spenderen in je online omgeving en je wilt alles wat er gebeurt op de voet volgen. Jij kunt er niet tegen als je niet op de hoogte bent. Daarnaast vind je het stiekem zelf ook wel leuk om een beetje te pronken op social media.

Kreeft – Series

Als Kreeft ben je een echt huismusje. Jij vindt niks fijner dan je terugtrekken van de buitenwereld. Thuis voel je je op je gemak. Met een warme deken, een kop thee en een goede serie voel jij je op je best. Maar, eenmaal begonnen betekent dat je niet meer kunt stoppen.

Leeuw – Shoppen

Mooie sieraden, de nieuwste gadgets en kasten vol met kleding. De Leeuw is een tikkeltje materialistisch, jij houdt van mooie spullen. Daarnaast ben je ook nog eens hartstikke ijdel. Jij voelt je zelfverzekerd als je er goed uitziet en vindt het fijn om in de spotlights te staan.

Maagd – Verzamelen

Jij vindt het super lastig om een besluit te nemen en hecht snel waarde aan dingen. Daarom verzamel je alles wat los en vast zit. Ook al houd je heel erg van orde, in elk kastje of laatje vind je spulletjes die eigenlijk al lang de prullenbak in moeten. Maar ja, wie weet komt die ongelooflijk lelijke kersttrui die je twee maten te klein is ooit nog van pas.

Weegschaal – Liefde

Jouw sterrenbeeld staat in het teken van eerlijkheid en gelijkheid. Jij kunt redelijk snel uit balans zijn en daarom vind je het fijn om iemand aan je zij te hebben. Jij houdt van geborgenheid en je bent niet graag alleen. Jij ziet de wereld het liefst door een roze bril.

Schorpioen – Seks

Wat is er volgens jou beter dan intimiteit en passie met je lover? Inderdaad, niets. Wanneer jij compleet gek op iemand bent, kun je verslaafd raken aan seks. Jij bent een complex persoon, dus je zult je niet snel overgeven aan iemand. Maar zodra jij de perfecte wederhelft hebt gevonden, laat je je helemaal gaan.

Boogschutter – Reizen

Jij komt helemaal tot leven in de buitenlucht en bent altijd op zoek naar avontuur. Boogschutters houden van ontdekken: andere culturen, vreemde talen en nieuwe mensen ontmoeten. Het liefst ben je altijd op reis. Grote kans dat jij nog eens zult emigreren.

Steenbok – Diëten

De Steenbok is koppig en perfectionistisch. Jij wilt de beste versie van jezelf zijn en dit ook uitstralen naar anderen. Elk dieet heb jij al een keer geprobeerd en het geeft je een goed gevoel om verantwoordelijk met je gezondheid om te gaan. Gezond leven is altijd goed maar je slaat er niet in door.

Waterman – Spelletjes

Van de Sims tot Mens-Erger-Je-Niet, van spelletjes word je helemaal wild. In een fantasiewereld kun je je gevoelens even helemaal los laten. Tijdens het gamen verplaats jij je helemaal in je karakter en ben je even niet jezelf, wat je soms echt heerlijk vindt.

Vissen – wijn

Jij bent een gevoelig en empathisch type. Jij vindt niets heerlijker dan met je vrienden een fles wijn open te trekken en emotionele gesprekken te voeren. Jij houdt van gezelligheid en goede gesprekken. Een heerlijk wijntje sla je daarom niet snel af.

Reageer op artikel:
Dit zegt jouw horoscoop over je verslavingsgevoeligheid
Sluiten