Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 24 jan 2016

Dit zegt jouw teen crush van vroeger over de mannen waar je nu écht op valt

We hadden vroeger allemaal een crush op een celebrity. Hoe onbereikbaar hij ook leek, we beloofden hem eeuwige trouw. Elke week stonden we te trappelen om de nieuwe Hitkrant te kopen. Want wie weet zat een poster in waar jouw allergrootste liefde op stond.

Misschien denk je dat die teen crush niet zoveel meer te betekenen heeft. We zijn allemaal volwassen geworden en zijn nu meer geïnteresseerd in mannen die enigszins bereikbaar zijn. Of althans, een man die we tegen het lijf kunnen lopen. Maar je obsessie met die ene hunk zegt meer over je dan je had verwacht:

Zac Efron – High School Musical

Je wilt een man die een doel heeft, en vaak betreft dit een sport. Maar behalve dat doel wil hij niets liever dan een vrouw veroveren die dezelfde passie heeft voor iets. En ja, je hecht je ook veel waarde aan een goed lichaam.

Usher

Je hebt een voorliefde voor een man met hartstocht. Een man die als geen ander op de zoetste manier jou kan vertellen waarom hij je wil. En stiekem ben je ook wel gecharmeerd van zijn moves in de slaapkamer. Oeps.

Nick Carter – Backstreet Boys

Jij hebt een zwak voor womanizers. Je kan er niets aan doen dat je er elke keer weer voor valt. Terwijl je het jezelf elke keer weer inprent dat je het beter niet kunt doen. Jij valt op mannen die je het hof maken en precies weten te zeggen waar jouw hart van smelt.

Daan Schuurmans – Costa

Een man die anders is dan anderen. Hij gaat niet met de menigte mee in trends en meningen. Hij heeft altijd zijn eigen mening en gewoontes, maar accepteert ook die van een ander. Hij is wie hij is en zal voor niemand veranderen.

Jesse McCartney

Een echt knappe jongen die stiekem best wel ijdel is. Hij weet dat hij er mag zijn, maar doet daar ook veel moeite voor. Het is een man die elke vrouw kan krijgen, maar helaas altijd oog heeft voor andere vrouwen.

Jim Bakkum – Idols

Je valt op mannen die knap zijn, maar het zelf nog niet helemaal door hebben. En als ze enigszins doorhebben zullen ze het nooit zelf benadrukken of toegeven. Een man die barst van het talent maar daar heel schattig mee omgaat.

Johnny de Mol

Kwajongens zijn helemaal jouw ding. Een jongen die niet de allerknapste is, maar wel de allerleukste grapjes en verhalen heeft. Een man waar je hoe dan ook altijd een leuke tijd mee hebt. Ook al is het maar voor even.

LEES OOK: 6 idioot lieve dingen die je vroeger deed als je verliefd was

Reageer op artikel:
Dit zegt jouw teen crush van vroeger over de mannen waar je nu écht op valt
Sluiten