Dit zegt wat voor slipje je draagt over je persoonlijkheid

Onder al je kleren zitten geheimpjes verstopt. Geheimen die alleen jij kent (en degene die later je kleding uittrekt). Wat voor slipje draag je eigenlijk? Dat zegt namelijk echt iets over jou.

String

Jij bent een dame die helemaal haar vrouwtje staat. Geen poespas, geen onnodige hoeveelheden stof die vanzelf je billen in kruipt. Jij bent iemand die niet met zich laat fucken. Een echte powervrouw die weet wat ze wil en daar keihard voor knokt. Kom maar op wereld, jij bent er klaar voor.

G-string

Jij ongelooflijke sexy tijger. Jij durft helemaal je sexy zelf te zijn. Jij weet dat je moeiteloos ieder mens op deze aardbol om je vinger windt. Jij kan praten en verleiden als geen ander. Je bent een sexbom in hart en nieren en een beest tussen de lakens.

Boxer

Jij bent een stoere chick, die houdt van comfort. Je bent sportief en draagt sneller een broek dan een jurk. Of je draagt deze onder iets wat kort is, zodat niet iedereen je billen ziet als er een windvlaag langskomt.

Hipster

Een hipster is eigenlijk gewoon een kruising tussen een string en een boxer. Jij bent ook een beetje van beide. Je houdt van je super sexy kant, maar houdt ook de comfort van een boxer. Je bent vrij van geest en durft je vormen te laten zien. Dat is maar goed ook, want in een hipster komen je vormen fantastisch uit.

Onderbroek

Jij bent totaal eigenzinnig. Je trekt je eigen plan en doet lekker waar je zelf zin in hebt. Je houdt van de lekkere dingen in het leven en verwend jezelf graag. Je bent geen volger, ook geen leider, je bent gewoon jezelf en dat vindt je helemaal fijn.

Brazilian cut

Hallo billen. Jij hebt vormen en daar pronk je maar al te graag mee. Je bent super sexy en verleidelijk, maar ook mysterieus. Je bent zelfverzekerd en mooi en daar kan niemand omheen. Blijf maar lekker die billen showen, want ze verdienen het om gezien te worden.

Granny panties

Meisje jij weet wat leven is. Daar waar mensen links afslaan, sla jij rechts af. Jij doet niets omdat je je verplicht voelt. Je bent geen dieharde fashionista, je bent gewoon jezelf. Vooral omdat je dat ook het allerliefste wilt. Je trekt je niets van meningen van anderen aan. Anderen mochten willen dat ze jouw lef hadden.

LEES OOK: Heerlijke hotte mannen in hun ondergoed, gewoon omdat het kan

Reageer op artikel:
Dit zegt wat voor slipje je draagt over je persoonlijkheid
Sluiten