Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 3 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn 7 dingen die alleen hotte meisjes doen

Je hebt van die meisjes, die iets uitstralen waardoor ie-de-reen naar ze wil kijken. Hoofden draaien om als zij langs lopen. Zijn zij in de buurt dan is het altijd gezellig. Hun geheim? Wij hebben het ontrafeld.

1. Ze hebben zelfvertrouwen

En dat stralen ze uit. Ze zitten en staan rechtop, met hun schouders naar achteren. Zelfs als ze een slecht humeur hebben, hebben ze nog een bepaalde glow over zich. Ze doen puur waar zij zich goed bij voelen en het kan ze niet zo heel veel schelen wat andere mensen daar van denken. Ze geloven in zichzelf en ze hebben niemand anders nodig om zich goed te voelen.

2. Ze zijn niet bang hun vormen te accentueren

Want ze houden van hun vormen. En het hoeft niet altijd, maar als ze het doen, voelen ze zich er goed bij. Soms hebben ze wel zin een oversized trui, maar dan trekken ze ook die ene jeans aan, waarin hun billen zo mooi uitkomen. Want zich vrouwelijk voelen, vinden ze heerlijk.

3. Ze kijken mannen recht in hun ogen

Ze zijn niet bang voor oogcontact. En als ze wél verlegen wegkijken, is dat allemaal onderdeel van het spel.

4. Ze eten waar ze zin in hebben

Soms is dat een salade, soms een hamburger, soms pizza of sushi. Als het gaat om eten, dan nemen ze waar ze zin in hebben, niet wat goed is voor hun imago. Ze nemen niet een salade omdat ze denken dat hun billen te groot worden. Want ze houden van hun billen. Ze houden van eten. En ze houden van zichzelf. Het maakt ze niet uit hoe andere mensen daarover denken.

5. Ze doen aan ‘casual touch’

Iemand tijdens een gesprek even nonchalant aanraken. Een hand op een arm. Een speelse beuk met hun elleboog. En dat doen ze niet alleen bij mannen hoor, ook vrouwen raken ze graag even terloops aan. Ze houden er gewoon van om contact te hebben.

6. Ze voelen zich prettig in een groep

Lachen, praten, drinken, eten, ze houden van de groepsdynamiek. Ze hoeven heus niet altijd in het middelpunt van de belangstelling te staan als ze in een groep zijn (of misschien ook wel), want ze vinden het gewoon gezellig om met veel mensen te zijn. Het maakt niet uit of het een vrijmibo is of een feestje, of een middag met hun allerbeste vriendinnen.

7. Maar ze zijn ook onafhankelijk

Ze houden van hun vriendinnen, van hun lover, van hun familieleden, maar ze hebben het ook prima naar hun zin met zichzelf. Ze doen wat ze willen doen en dat is zo damn sexy.

LEES OOK: Dit zijn de állermooiste rokjes en je wilt ze allemaal hebben

Reageer op artikel:
Dit zijn 7 dingen die alleen hotte meisjes doen
Sluiten