Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 13 feb 2019

Dit zijn de 11 tekenen dat jij de allerliefste lover van de wereld hebt

Je bent misschien wel eens gevallen voor een onbetrouwbare bad guy. Gelukkig is de man waarmee je nu bent de beste boyfriend die je je maar kunt wensen. En wel hierom:

1. Hij speelt geen spelletjes

Hij geeft je geen niet-gemeende complimentjes om je aan het lijntje te houden, hij wacht niet extra lang met jouw berichtjes beantwoorden, nee, hij speelt geen spelletjes. Waarom zou je ook zo moeilijk doen?

2. Hij vult je aan

Dingen die jij niet zo goed kan, kan hij als een pro. En dingen die hij niet weet, weet jij weer exact.

3. Hij maakt je aan het lachen

Er gaat geen dag voorbij dat hij jou niet aan het lachen maakt. In gezelschap van anderen worden jullie soms raar aangekeken, want jullie conversaties bestaan voornamelijk uit inside jokes. Zelfs als er helemaal doorheen zit, kan hij wel weer een lach op je gezicht toveren.

4. Je voelt je helemaal jezelf

In het begin van een relatie wil je jezelf vaak beter voor doen komen dan je bent. Je klaagt niet over dingen, je komt keurig op tijd terwijl je een chronische telaatkomer bent en je bestelt expres de grootste hamburger met extra friet, omdat het kan. Bij hem hoef je je eigenlijk nooit anders voor te doen dan je bent. Als je de hele dag, ongedoucht, in je pyjama wilt lopen, dan vindt hij je nog steeds de prachtigste vrouw van de wereld.

5. Hij stelt jou boven zijn PlayStation

Jou tot diep in de nacht op hem laten wachten in bed, omdat hij maar niet kan stoppen? Jouw vent doet zoiets niet. Jij komt altijd op de eerste plaats, daar kan geen Fifa of GTA tegenop.

6. Je vrienden en familieleden vinden hem leuk

Ze hoeven geen beste matties te zijn, maar ze vinden het wel leuk om samen een biertje te drinken. Of te PlayStationen.

7. Hij laat je vrij

Als jij met je vriendinnen op stap wilt, dan gaat hij daar echt niet over zeuren. En als jij je vaste baan op wilt zeggen om te gaan freelancen of iets totaal anders te doen, zal hij je alleen maar aanmoedigen. Bovendien is hij niet snel jaloers, hij gunt je gewoon het beste in het leven.

8. Hij is eerlijk

De basis van een goede relatie is eerlijkheid en dat begrijpt hij als geen ander. Zelfs op een leugentje om bestwil zul je hem nooit betrappen.

9. Hij geeft je rust

Jij kunt je nog wel eens druk maken om de simpelste dingen. Hij is altijd nuchter en ziet oplossingen. Hierdoor besef je dat je er allemaal niet zo zwaar aan hoeft te tillen. Hij brengt rust in je leven.

10. Hij kan goed koken

Je kunt niet ontkennen dat hij daar onwijs veel bonuspunten mee scoort.

11. En jij mag altijd het laatste hapje

Yum!

LEES OOK: Dit is waarom het vinden van de ware je kan helpen succesvoller te worden

Reageer op artikel:
Dit zijn de 11 tekenen dat jij de allerliefste lover van de wereld hebt
Sluiten