Dit zijn de 14 mooiste romantische kapsels voor ieder feestje

Een struggle waar iedere vrouw doorheen gaat; je hebt een feestje en je wilt dat je haar perfect zit. In een ander model dan je normaal draagt. Iets anders dan die ponytail of alleen maar die losse lokken. Maar voor welk kapsel kun je kiezen? Wij verzamelden de fijnste inspiratie en geven je tips hoe je je haar het beste kan stylen in samenwerking met Elnett Satin van L'Oréal Paris.

Er zijn natuurlijk verschillende kapsels te bedenken. Los, opgestoken of een prachtige vlecht. Voor welk kapsel je het beste kunt kiezen is afhankelijk van de gelegenheid, je outfit en natuurlijk van de temperatuur. Bij een feestje waarbij er veel gedanst gaat worden is het bijvoorbeeld verstandig je haar vast te doen.

Daarom verzamelden wij inspiratie voor verschillende kapsels. Van vlechten tot een mooie updo. Geniet mee en laat je inspireren. Natuurlijk geven we je ook wat tips, inclusief aanraders qua producten die wij zelf ook graag gebruiken.

Updo

Een updo is prachtig als je naar een bruiloft of gala gaat, geen last wilt hebben van je haar in je gezicht en er niet meer naar wilt omkijken. Het geeft je vaak een klassieke look met een chique finishing touch. Vaak gaan er heel wat schuifjes in waardoor het kapsel de hele dag én avond blijft zitten. Het is dan ook niet gek dat vaak bruidjes kiezen voor één van deze prachtige updo’s.

Today's hair ?

A photo posted by Amber Fillerup Clark (@amberfillerup) on

Romantic wedding hair inspiration by Bridal Hairstylist @ulyana.aster ✨ ⓁⓄⓋⒺ ⒾⓉ ✨

A photo posted by ✨ Wedding Inspiration ✨?✨ (@wedding.portugal) on

Perfect updo for a Spring wedding ♡ Romantic and delicate ♡. . . . . #weddinghair #hairinspiration #hairdo #WeddingHairstyle #hairstyle #bridallook #bridalhair #bridalaccessories #bridalheadpiece #headpiece #headband #UpDo #weddingheadpiece #spring #springwedding #bohemian #boho #bohobride #bohowedding #bohochic #boheme #bohostyle #bohodress #bohemianbride #weddingtheme

A photo posted by ✨ Wedding Inspiration ✨?✨ (@wedding.portugal) on

Hoe doe jij je haar deze kerst? Doe nu inspiratie op: blog.robpeetoom.nl ⭐️ #christmas #look #lookoftheday #hair #hairdo #haircolor #hairinspo #dreamhair #blond #girl #cute #ootd

A photo posted by ROB PEETOOM (@robpeetoom) on

A low braided bun and black mini in yesterday's blog post ❤️ @maurices

A photo posted by Amber Fillerup Clark (@amberfillerup) on

Ultieme tip
Wil je één van deze updo’s zelf namaken? Dan heb je allereerst schuifjes nodig en goede haarproducten. Haarlak is voor een updo onmisbaar. Spray om te beginnen de Elnett Satin Extra Sterke Fixatie haarlak over je schuifjes heen voordat je ze in je haar doet. Dit zorgt ervoor dat de schuifjes meer grip hebben en niet uit je haar vallen. Fixeer als je klaar bent je totale kapsel met de haarlak. Geloof ons maar, je haar gaat geen kant op en blijft perfect zitten.

Half vast

Half weggestoken is perfect voor vrouwen die houden van hun losse haar, maar het haar graag uit hun gezicht willen hebben. Het geeft nét dat beetje extra en het laat zien dat je moeite hebt gedaan voor je kapsel. Je kunt het wegsteken met een paar schuifjes, een vlechtje maken of plukjes indraaien.

Simple, classy, elegant hairstyles really are the best ☁️ Double tap if you agree ? @vickysstyle

A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on

Intertwined braid ?? Tag a friend who'd love this look ❤️ @candystubbs custom toned her Ash Blonde #luxyhair extensions and is working her magic on long hair now ? Love it!

A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on

I love a good Balayaged BRAID ✨ look created by @michellehair @michellehair ✨ #dutchbraid #beyondtheponytail

A photo posted by Beyond the Ponytail (@beyondtheponytail) on

Happy weekend – weekend Hair! ? #weekend #friday #friyay #hair #happy #hairgoals #hairinspo #hairdresser #braid #braidideas #look #love #lookoftheday

A photo posted by ROB PEETOOM (@robpeetoom) on

Bank holiday hair love ? #cecilylondon #hairinspo #bankholiday #hairoftheday #boho

A photo posted by Cecily London (@cecilylondon) on

Ultieme tip
Bij dit kapsel hangt een groot gedeelte van je haar los waardoor het mooi is om wat grove krullen te maken in je haar. Gebruik altijd voordat je je haar gaat krullen een Elnett Satin Heat Protection Spray om je haar te beschermen. Zo zorgt de Heat Protection Spray Volume er niet alleen voor dat je haar niet beschadigt, maar creëert ook nog eens volume. Hierdoor lijkt je haar even vol als wanneer je het geheel los zou hebben hangen.

Vlechten

Vlechten zijn altijd fijn. Ze zijn hip, hot en happening en je kunt er alle kanten mee op. Zoals je ook al zag bij bovenstaande kapsels, kun je het combineren met vast en los haar. We zijn het tijdperk van de ‘gewone’ vlecht allang voorbij. Inmiddels worden er creaties gemaakt waar velen monden van zullen openvallen. Misschien heb je een beetje hulp nodig, maar dan heb je wel een gorgeous resultaat.

Dutch Braid GOALS ✨ crazy for this look created by @torii_elyse @torii_elyse ✨ #dutchbraid #beyondtheponytail

A photo posted by Beyond the Ponytail (@beyondtheponytail) on

off-shoulder & lace! yes please! @babymilkclothing

A photo posted by emilyrosehannon (@emilyrosehannon) on

Hair inspired by Mara Hoffman runway ? #barefootblondehair (pic was a few weeks ago – pink hair is still in! ?)

A photo posted by Amber Fillerup Clark (@amberfillerup) on

Braids for the weekend _______________________________________________________ #braids #braidstyles #hairoftheday #blonde #balayage #hairinspo #braided

A photo posted by elki. (@elkiboutique) on

Ultieme tip
Vlechten zijn altijd even wat werk en het laatste dat je wil is dat ze uitzakken. Kneed daarom voordat je begint de Elnett Crème de Mousse Volume in je natte haar. Hiermee verstevig je het haar voordat je aan het vlechten begint. Je hebt meer grip en de plukken zullen beter op hun plek blijven liggen. Het maakt het vlechten zelf makkelijker én je vlecht zal gedurende de dag veel langer blijven zitten. En het laatste pluspunt, je vlechten lijken er voller door. Fijn!

Elnett Satin

Wij raden de producten van Elnett Satin aan voor het maken van één van deze romantische kapsels. En dat is niet voor niets. Elnett bewijst zichzelf keer op keer; bij fashionshows, op de rode loper en natuurlijk gewoon thuis. Want als jij even voor de spiegel gaat zitten, heb je zo een prachtig kapsel dat de hele avond in model blijft. Of je nou naar een bruiloft gaat, een gala, een strandfeestje of een andere fijne gelegenheid. Complimentjes gegarandeerd!

Foto: Tommy N Lance Photography

In samenwerking met L'Oreal

Reageer op artikel:
Dit zijn de 14 mooiste romantische kapsels voor ieder feestje
Sluiten