Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 26 nov 2015

Dit zijn de 3 redenen waarom jij als boogschutter de állerleukste lover bent

Boogschutters zijn levenslustig en willen het liefst elke dag iets nieuws ontdekken. Je bent optimistisch en eerlijk. Als jij een boogschutter bent, mag je blij zijn. Boogschutters zijn namelijk de aller-allerleukste lovers.

Romantische weekendjes weg

Je bent levenslustig, energiek en avontuurlijk. Het liefst reis je naar vreemde landen en steden. Voor een romantisch weekendjeweg ben jij dan ook altijd wel te porren. Of je hebt het al georganiseerd natuurlijk. Je bent ook een echte levensgenieter en dat maakt jouw een fantastische vriendin. Je wilt altijd wel uiteten, ergens een drankje doen of nieuwe mensen leren kennen.

Je bent joviaal

Je bent aardig en spontaan. En dat maakt jou het ideale gezelschap.
Bovendien heb je bijna altijd een goed humeur.

Soms kun je wel een beetje tactloos zijn. Naar mannen die een oogje op je hebben, maar die jij niet echt ziet zitten bijvoorbeeld. En omdat je zo avontuurlijk en levenslustig bent, heb je ook aanleg voor rusteloosheid. Dat zorgt ervoor dat je bij een leuke man je toch blijft afvragen af hij nou echt de ware is. Of dat er ergens nog iemand rondloopt die nóg beter bij jou past. Je vindt een beetje flirten best leuk. Al zie je dat soms meer als ‘gezellig met een man kletsen’.

Je bent gul en oprecht in een relatie

Het is niet makkelijk om jouw hart te veroveren. Maar als het een man is gelukt, is hij een lucky bastard. In een relatie ben je namelijk eervol, betrouwbaar, gul en oprecht. Bovendien zijn boogschutters vurig. De passie zal er vanaf spatten bij jullie. En daar zal hij nooit over klagen natuurlijk.

LEES OOK: Oelala! Dit is wat je sterrenbeeld zegt over hoe sexy jij bent

Reageer op artikel:
Dit zijn de 3 redenen waarom jij als boogschutter de állerleukste lover bent
Sluiten