Dit zijn de 6 fabulous eigenschappen van vrouwen met bruine ogen

De meest voorkomende oogkleur in de wereld is bruin. Dat wil niet zeggen dat mensen met bruine ogen hierdoor gelijk een stuk minder interessant zijn. Integendeel. Zij hebben kenmerken waar iedereen met een andere kleur ogen jaloers op zullen zijn.

Laatst deelden we al de meest voorkomende kenmerken voor mensen met groene ogen. Vandaag zetten we bruine ogen in de schijnwerpers. Omdat die mooie bruine kijkers dat verdienen.

1. Je bent zelfverzekerd

De meeste vrouwen met bruine ogen zijn zelfverzekerd en aantrekkelijk. Ze weten wat ze willen in het leven en hoe ze het moeten bereiken. Het zijn vaak strebers die niet genoegen nemen met een simpele ‘nee’. Ze staan stevig in hun schoenen en als ze ergens binnen komen, trekken ze alle aandacht.

2. En een heerlijke creatieveling

Vrouwen met bruine ogen zijn vaak erg creatief. Dit komt omdat je graag nieuwe dingen wil uitproberen in het leven. Grote kans dat je niets hebt met de natuur. Maar dat is niet erg. Door je praktische instelling ben je je vaak erg bewust wat er om je heen gebeurt, en hier haal je dan ook je creativiteit vandaan.

3. Je instelling is positief

Jij hebt een positieve kijk hebben op de wereld. Je bent vrolijk, en bijna nooit chagarijning. Daarnaast hou jij onvoorwaardelijk veel van de mensen om je heen. Je bent heel zorgzaam en probeert altijd de mensen om wie je geeft op de juiste manier te behandelen. Lief lief lief.

4. Soms heb je moeite om jezelf open te stellen

Jij vindt het soms wat lastiger om je gelijk helemaal open te stellen. Je kijkt liever eerst de kat uit de boom om te zien wat je kunt verwachten van de ander. Als het dan goed voelt, probeer je je stapje voor stapje open te stellen. Maar als je je eenmaal hebt opengesteld, dan hebben mensen voor altijd een fijne vriendin/collega/buurvrouw aan jou.

5. Je bruine ogen geven je een betrouwbaar gezicht

Uit een onderzoek wat gepubliceerd werd in 2013 blijkt dat bruine ogen je een betrouwbaar gezicht geven. Oke, we moeten dit nuanceren en erbij vertellen dat je gezichtskarakteristieken die samengaan met je ogen ook erg bepalend zijn. Maar alsnog is het een leuk nieuwtje.

Je kunt niet zo goed iemand voor de gek houden

Heh wat? Ja echt. Bruine ogen gloeien en schitteren aan de hand van de bui die je hebt. De pretlichtjes in je ogen verraden namelijk vaker wat je van plan bent. Oeps.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 6 fabulous eigenschappen van vrouwen met bruine ogen
Sluiten