Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 20 mrt 2016

Dit zijn de 8 heerlijkste nieuwe series om eindeloos te bingewatchen

Oké, de dagen worden langer, lichter en zonniger. En dan wil je natuurlijk naar buiten. Maar zo nu en dan is er niets heerlijk dan een hele zondag in bed liggen – met of zonder kater – en de ene aflevering na de andere kijken. Wij hebben de heerlijkste, nieuwe series en seizoenen voor je op een rijtje gezet.

1. Love

Een nieuwe, droogkomische serie over Gus en Mickey over de liefde, ongemakkelijke dates, intimiteit en vertrouwen, van de makers van romcoms als Bridesmaids, Knocked Up en Trainwreck. Gus is een nerd, Mickey een losgeslagen chick.

2. Girls

Hannah heeft in het vijfde seizoen van Girls een nieuwe roeping gevonden. In plaats van schrijfster worden, concentreert ze zich nu op haar baan in het onderwijs. En op haar nieuwe lover. Marnie gaat trouwen met haar muzikale partner Desi. Jessa wil therapeute worden en Shoshanna heeft een baan in Japan.

3. Faking it

Is Amy na de zomervakantie écht over Karma heen? En Liam? In seizoen 3 van de MTV-serie Faking it draait het om deze vragen. De vriendschap tussen Amy en Karma loopt niet lekker, omdat Amy er vandoor was gegaan in de zomer. En Shane staat tussen de twee vriendinnen in. Lauren zoekt nieuwe vrienden, maar weet niet of ze er wel heel veel moeite voor wil doen.

4. Crazy ex-girlfriend

Deze nieuwe serie is een beetje hysterisch, absurdistisch en belachelijk vrolijk. Het gaat over Rebecca die na tien jaar nog steeds geobsedeerd is door haar ex-vriend. Ze verhuist voor hem van New York naar Californië, al geeft ze natuurlijk niet toe dat het voor hem is, want hij ziet haar nog steeds niet echt staan.

5. House of Cards

Na heel lang wachten is het dan nu echt tijd voor het vierde seizoen van House of Cards. En wat fijn: Claire is er weer bij, nadat ze Frank in seizoen drie de bons had gegeven. Al gaat het niet geweldig tussen de twee. Sterker nog, het lijkt er zelfs op dat een ruzie tussen het ooit zo innige stel uitmondt in een complete oorlog. Verder zijn er natuurlijk weer de nodige politieke spelletjes die worden gespeeld.

6. Akward

Seizoen 5 van Akward speelt zich af in de zomer na Jenna’s eerste jaar als student. Thuis ontdekt Jenna dat er veel is veranderd, maar dat alles ook nog steeds zo ongemakkelijk is als altijd. Zo is haar beste vriendin Tamara ineens vrienden geworden met hun aartsvijand Sadie. Haar ouders zijn totaal in beslag genomen door hun nieuwe baby. En als ze begin aan haar baantje als redacteur stagiair bij de website Idea Bin, blijkt dat haar ex Luke er werkt én dat hij haar heeft geholpen de baan te krijgen. En dan is er natuurlijk ook nog Matty…

7. Scream Queens

Horror comedy, het blijft een apart maar o-zo heerlijk genre. Van de makers van Glee en American Horror Story is er nu: Scream Queens. De serie gaat over een aantal moorden in studentenhuis Kappa Kappa Tau. In de hoofdrollen niemand minder dan Emma Roberts, Lea Michelle en Jamie Lee Curtis.

8. The Catch

De tv-serie, van de makers van Grey’s Anatomy Scandal, en How To Get Away With Murder, volgt een fraude-expert Alice. Ze wordt zelf slachtoffer als ze door haar verloofde beschuldigd wordt van fraude. En hij is er met al haar spullen vandoor gegaan. Maar ze is vastbesloten te tonen dat ze onschuldig is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 8 heerlijkste nieuwe series om eindeloos te bingewatchen
Sluiten