Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 31 mei 2016

Dit zijn de 7 meest gewilde Airbnb huizen, en terecht

Deze huizen kun je gewoon boeken via Airbnb. Zijn ze niet gewéldig? En wil je er niet meteen naar toe? Pak je koffer en boek 'm.

1. The Seashell House Casa Caracol, Mexico

Een schelpenhuis met privé zwembad, mega bedden en een barbecue spot. Do we need to say more?

2. Secluded intown treehouse in Atlanta, Verenigde Staten

Slapen in een boomhut, is dat niet een droom van alle vrouwen en mannen? Het klinkt heerlijk avontuurlijk, maar deze boomhut is stiekem ook best luxe. Voor 324 euro per nacht, kun je je droom uit laten komen.

3. Casa Barthel in Toscane, Florence, Italië

Wil je je boomhuisdroom wat dichterbij huis werkelijkheid maken, dan kun je ook naar Florence toeven. Want ook daar is een fantastische boomhut. Het is omringd door olijfbomen, een tennisbaan en – daar is ‘ie weer – een privézwembad.

4. Unique Cob Cottage Mayne Island, Canada

Ach, dit is een super schattig huis in Canada. Gemaakt van lokale en duurzame materialen. En het ligt midden in de natuur. Tussen de schapen. Zalig.

5. Pirates of the Caribbean Getaway, Topanga, Verenigde Staten

Ja, dit huis heet echt ‘Pirates of the Caribbean Getaway’. En het is misschien niet helemaal ingericht na ieders smaak. Maar hé, het heet ‘Pirates of the Caribbean Getaway’. En er is een jacuzzi met waterval en een lichtshow en een tipi in de tuin en een kampvuur met een schommel.

6. Balian Treehouse Selemadeg Barat, Bali, Indonesië

Bali is sowieso al een geweldig eiland. Maar als je hier vertoeft – kijk nou toch – dan wil je Indonesië helemaal nooit meer verlaten.

7. Off-grid it House Pioneertown, Verenigde Staten

In dit huis vind je zowel industriële elementen als elementen uit de natuur. En dat alles midden in de woestijn van Californië. Perfect voor als je wilt ontsnappen aan het drukke stadsleven.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 7 meest gewilde Airbnb huizen, en terecht
Sluiten