Laura Lammertse
Laura Lammertse Life 9 apr 2019

Dit zijn de 9 tekenen dat jij geen meisjes-meisje bent

Haren krullen, rokjes, hakken, heftige make-up: je staat hier niet om te springen. Jouw ideale zaterdagavond outfit? Een shirt, spijkerbroek en gympies, want hier kan je het beste een lange avond op dansen en springen. Nee al die zoete dingen zijn niets voor jou. Dit zijn de 9 tekenen dat jij geen meisjes-meisje bent.

1. Je vindt een setje aandoen geen prioriteit

Hoezo deze huidkleurige string kan niet? Hij functioneert toch nog steeds naar behoren? Nee, een matchend setje komt amper in jouw ondergoed la voor. Vriendinnen moeten je tegenhouden om niet in je oudste ondergoed op date te gaan en nemen je mee naar de winkel om nieuwe te kopen. Maar het is niet dat je het niet leuk vindt; het raakt gewoon zo snel verwassen en de moeite om nieuwe te kopen? Nah, je hebt wel betere dingen met jouw tijd te doen.

2. Je blijft liever een paar minuten langer in bed liggen, dan dat je deze besteedt aan jouw make-up

Het liefst snooze jij totdat je écht bijna weg moet. Eerder opstaan om haren te krullen of een lijntje boven je ogen te tekenen, heeft geen prioriteit. Au-naturel is jouw favoriete look, simpelweg omdat het de minste tijd in beslag neemt ‘s ochtends.

3. Je drinkt liever een biertje dan zoete meuk

Barman, doet u maar twee biertjes. Van wijn krijg je zo’n hoofdpijn en ook de zoete drankjes kunnen je gestolen worden. Speciaal biertjes zijn jouw guilty pleasure, daar word je pas écht gelukkig van.

4. Je houdt niet van kietelen

Van meisjes die heel de tijd aan elkaars haren en armen lopen te plukken, word jij een beetje kriebelig. En dan niet op een manier dat ze moeten gaan kietelen, want daar ben je niet bepaald van gecharmeerd. Als je jeuk heb, krap je zelf wel even. En die kusjes die vrouwen elkaar geven bewaar jij ook wel voor jouw vriend.

5. Je bezit wel honderd pyjama’s maar geen enkele hiervan is sexy

Nou zijn dit nog pyjama’s in het ruimste begrip van het woord, want eigenlijk zijn het oude trainingsbroeken en oversized shirts. Synthetische jurkjes waar je haar recht op overeind van gaat staan en je helemaal bezweet wakker wordt, hoef jij niet in jouw garderobe te hebben.

6. Hakken zijn een absolute no-go

Sorry, maar hierop moet je gewoon echt trainen. En aangezien jij vaker moet rennen naar de trein dat dat je rustig die kant op loopt zijn platte schoenen toch nét even praktischer. Ja, jij denkt in de praktische zin van een schoen, niet de beauty.

7. Je bent niet op de hoogte van de laatste roddels over celebrities

Kijk, je weet best wie de Kardashians zijn, maar Kim, Khloe of Kourtney: het is één pot nat voor je. Er speelt zich al genoeg in jouw eigen leven af, stel je voor dat je nog rekening moet gaan houden met dat van een ander.

8. Jouw make-up lijn bestaat uit B-merken en dat is oké

Hoezo zouden mensen zoveel betalen voor een dure oogschaduw als die van de Hema net zo fantastisch werkt? Dure producten kopen, terwijl ze er voor ongeveer één tiende van de prijs ook op deze aardbol aanwezig zijn, heb jij nooit begrepen. Hetzelfde geldt voor kleding: dat designer rokje is écht niet heel anders dan deze van de H&M, althans: in jouw ogen.

9. Je hoeft echt niet overal een tas mee naartoe

Sommige meiden dragen letterlijk hun hele inboedel met zich mee en hiervan heb jij nog nooit iets begrepen. Waarom zo’n hutkoffer meedragen als het ook in jouw jaszakken past? Jouw make-up heb je thuis al gedaan en daarom is het niet nodig om dit allemaal met je mee te dragen. Is ook niet goed voor je rug.

Lees ook dit: Mannendossier: 11 badgirl trekjes die mannen eigenlijk verlangen van hun meisje

Pretty 52

Reageer op artikel:
Dit zijn de 9 tekenen dat jij geen meisjes-meisje bent
Sluiten