Love 23 jul 2016 Joke-Jiers Botma

Dit zijn de állerbeste momenten in iedere liefdesrelatie

Hoe langer je in een relatie zit, hoe beter je erachter komt waar je écht waarde aan hecht. De tijd zorgt ervoor dat je nieuwe herinneringen maakt met je liefde. Die herinneringen zijn opgeslagen in mooie momenten in je relatie. En dit zijn de állerbeste ever:

De eerste relatiecrisis overleven

Bijna elke relatie kent het allesbepalende moment: ride or die. Het maakt niet zoveel uit wat de reden is dat jullie samen in een relatiecrisis zijn beland, maar veel belangrijker is of je deze samen kunt overwinnen.

Het kan een hoop tranen en energie kosten maar als je er samen bovenop komt dan weet je dat jullie liefde sterker is dan de vervlogen verliefdheid. Het moment waarop je elkaar aankijkt en weet dat jullie eindelijk over die ellendige berg vol met hobbels zijn, weet je dat het goed zit tussen jullie, ook in slechte tijden.

De eerste keer dat hij zegt: ´Ik hou van jou´

Misschien vertelt hij je nu elke dag wel hoeveel hij van je houdt, maar stiekem wacht elk meisje vol smart op het moment dat hij tegen haar zegt dat hij van haar houdt. De eerste keer dat hij dit zegt realiseer je je dat hij niet alleen verliefd op je is, maar ook echt om je geeft.

Houden van is iets zeldzaams en je hebt vaak maar een aantal mensen waar je echt van houdt en dat maakt het eerste moment nog specialer.

Beseffen dat hij echt goed bij je past

Opeens is er een moment waarin je je beseft dat deze man wel heel goed bij je past. Hij vult je aan op gebieden waar je het nodig hebt en je hebt vaak aan één blik van elkaar al genoeg.

Dit besef geeft je rust in je relatie want je weet dat ondanks dat ook jij hard voor de relatie moet werken, jullie in de basis een koppel zijn dat van nature goed bij elkaar past.

Het eerste orgasme wat hij jou geeft

Hieruit blijkt niet alleen dat hij moeite doet, maar ook nog eens dat hij er talent voor heeft. Ook niet onbelangrijk, dat jij je op je gemak voelt in bed met hem. En daar is niets oppervlakkigs aan, want seks heb je alleen met hem en die intimiteit is daarom juist zo bijzonder.

Het moment dat hij wordt goedgekeurd door je familie

Je hebt hem misschien wel maanden weg gehouden bij je familie, want een beetje spannend is het wel om te zien hoe je ouders reageren. Maar het moment waarop je hem voorstelde aan je familie en iedereen goedkeurende blikken naar je toewierp, voelde je je even de gelukkigste vrouw op aarde.

Blijkbaar vinden ook je ouders dat hij bij je past en dat geeft je alleen nog maar meer vertrouwen in een toekomst met hem.

Als je je realiseert dat je helemaal jezelf kan zijn

Het gevoel dat je niet op je tenen hoeft te lopen om een bepaald beeld van jezelf te geven en dat hij zelfs je slechte eigenschappen mooi vindt. Nou ja, mooi is een groot woord, maar hij neemt ze voor lief, want hij houdt van jou. Ook met dat afschuwelijke ochtendhumeur waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Oeps…

Twijfel je stiekem een beetje aan je relatie? Wat je ook doet, maak een weloverwogen keuze:
Zo weet je wanneer je moet vechten voor je relatie of wanneer je beter kunt opgeven
relaii

Reageer op artikel:
Dit zijn de állerbeste momenten in iedere liefdesrelatie
Sluiten