Dit zijn de allerleukste films en series van 2015 op een rijtje

Nu het jaar bijna tot zijn eind komt kijken we met een grote glimlach terug op alles wat we hebben meegemaakt. Je hebt fantastische dingen gedaan, veel feestjes gehad maar hebt ook wat avonden op de bank óf in de bios doorgebracht. Geef toe dat er in 2015 te gekke films en series zijn uitgekomen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

Je bent nooit te oud voor een goede animatiefilm of een avondje lekker huilen bij een dramatische romcom. Maar vergeet ook de Nederlandse films en series niet. Toch ben je soms ook weer in voor een lekkere actiefilm. Niets is lekkerder dan een avond compleet in joggingbroek te besteden voor de buis. Onderstaande films en series nog niet gezien? Zet ze absoluut op je lijstje.

Inside out

Opgroeien gaat niet zomaar, deze heerlijke animatiefilm neemt je mee in het hoofd van Riley waarbij haar leven wordt geleid door verschillende emoties. Maar deze emoties zijn het niet altijd met elkaar eens.

Mannenharten 2

Aah, de mannen zijn terug. En hoe! Deze film die tijdens de kerst is uitgekomen neemt je weer mee in het leven van de verschillende mannen. Er is veel veranderd, maar eigenlijk snappen ze nog steeds helemaal niets van het leven en van de vrouw.

The intern

Stort je in het leven van de 70-jarige weduwnaar die er eigenlijk achterkomt dat het leven saai wordt wanneer je niets doet. Hij besluit stage te gaan lopen bij een online fashion website. En daar ontstaat een bijzondere band.

The Hunger Games Mockingjay Part 2

De girl on fire is weer terug van weggeweest. Dit keer gaat ze met haar team de strijd aan tegen het Capitool. Katniss riskeert haar leven om de bevolking te redden van President Snow en dat gaat niet zomaar.

Fifty Shades of Grey

Dé knaller van het jaar en de film waar iedereen toch zo benieuwd naar was. Het leven van studente Anastasia wordt compleet op zijn kop gezet wanneer ze in contact komt met miljardair Christian Grey. Er ontstaat een interessante seksuele relatie die veel grenzen opzoekt.

Trainwreck

Volg het leven van Amy. Amy gelooft niet in relaties en al helemaal niet in monogamie. Haar leven is wild en niets kan haar iets schelen. Totdat ze voor haar werk sportdokter Aaron ontmoet.

Age of Adeline

Fjiet fjieuw. Hallo Michiel Huisman. Naast heerlijke acteurs is dit ook een film om bij weg te zwijmelen. Adeline wordt door een auto ongeluk op de een of andere manier niet meer ouder en leidt een eenzaam leven. Totdat er een charmante man in haar leven komt.

Bon bini Holland

Robertico is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows. Maar dit zijn geen bungalows om naar huis te schrijven. Na een slechte deal vlucht hij naar Nederland, maar ook daar gaat het niet zoals hij wilt.

Pitch Perfect 2

De Barden Bellas zijn terug. In deze hilarische en muzikale film wordt er een kijkje genomen in het leven van een a-capella groep. Maar dit is niet zomaar een a-cappella groep.

Love, Rosie

Deze romantische Britse film volgt het leven van Alex en Rosie die al vanaf de kleuterklas beste vrienden zijn. Totdat dit aan het eind van het schoolcarrière lijkt te veranderen. Toch durven ze hun gevoelens niet naar elkaar uit te spreken wat leidt tot een lange tien jaar waarin veel verandert.

Maar dit jaar zijn er ook genoeg series gelanceerd die je niet mag vergeten. Geen zin in een film? In 2015 zijn er genoeg nieuwe series of nieuwe seizoenen uitgekomen waarbij je binnen een minuut verslaafd raakt.

Orange is the new Black seizoen 2

In het tweede seizoen is de band tussen Alex en Piper rustig aan het herstellen, maar toch kan er niemand worden vertrouwd in de gevangenis. Ook worden er in dit seizoen meerdere verhaallijnen uitgebreid, wat zorgt voor een hoop problemen maar ook vriendschappen in de gevangenis. En een enorm knappe vrouw; Ruby Rose

Game of Thrones seizoen 5

Seizoen vijf neemt weer genoeg meeslepende verhaallijnen met zich mee. Doordat er in seizoen vier schokkende sterfgevallen hebben plaatsgevonden, verandert er in seizoen vijf genoeg. En zou Jon Snow nou levend zijn of toch dood?

House of Cards seizoen 3

Duister, gevaarlijk maar ook heel slim is de politicus Frank Underwood nog steeds. Het nieuwe seizoen sleept je weer mee in het leven van het heftige stel Claire en Frank en je wordt absoluut niet teleurgesteld. Geloof ons maar.

Bagels & Bubbels

Wat gebeurt er als een simpele bakkersjongen en een superster verliefd worden? Dit is te zien in deze heerlijke Nederlandse serie. Houdt de relatie stand of is het leven van de twee tortelduiven toch té verschillend?

LEES OOK: Onderzoek: vrouwen die dramaseries kijken zijn een betere vriendin

Reageer op artikel:
Dit zijn de allerleukste films en series van 2015 op een rijtje
Sluiten