Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 21 dec 2016

Dit zijn de allerleukste gepersonaliseerde kerstcadeautjes

Last minute nog een cadeautje nodig voor kerst? Heb je geen zin om wéér een parfum of boek te geven? Deze gepersonaliseerde kerstcadeautjes zijn super origineel en daarmee verras je de gelukkige zeker weten.

1. Vokda vokda vokda

Is degene aan wie je je kerstcadeautje schenkt een drankliefhebber? Het ultieme kerstgeschenk is dan een gepersonaliseerde zilveren fles van Belvedère Vodka. In de PC Hooftstraat in Amsterdam vind je een Pop-up Store van Belvedère en Sterk Amsterdam. Ren erheen want je hebt t/m 22 december de tijd om je fles te laten personaliseren.

2. Uniek servies

Een echt uniek item kun je laten maken bij Blond Amsterdam. Je kiest bijvoorbeeld een mok of een bord en je uploadt de afbeelding die je er graag op getekend wilt zien. Je kunt er ook wat laten bijschrijven en de poppetjes laten inkleuren. Zo heb je voor ieder een heel persoonlijke cadeautje.

3. We love jewelry

Als je een bijzonder cadeau wilt en je hebt een groter budget dan kun je bij Vedder & Vedder een gepersonaliseerd sieraad laten maken. Wat dacht je van een ring, een armband of een ketting? In goud of zilver, met een naam of juist met initialen, het kan allemaal.

4. Chocolade is wat je wilt

Chocolade is altijd goed. Bij CHOCSTAR stel je zelf je chocoladecadeautje samen, met keuze uit vier super lekkere Fair Trade Belgische basischocolades en meer dan 65 verschillende ingrediënten & toppings. Alle gepersonaliseerde choco’s worden speciaal voor jou en met veel plezier ambachtelijk (lees: hartstikke handmade) vervaardigd in ons chocoladelab in Amsterdam. Extra leuk: voor feestdagen is de chocolade in de vorm van een kerstboom. Je kunt hem ook laten versturen, ideaal.

5. Fotosokken

Grappig en super origineel. Fotosokken. Bij Bags of Love kun je ze laten ontwerpen. Kies een afbeelding, een naam, initialen, foto’s of andere ontwerpen. Leuk voor de koukleumen onder ons. Op de website kun je nog veel meer andere producten laten bedrukken.

6. Make-up tasje met naam

Op Esty kwamen we heel leuke make-up tasjes tegen. ThePersonalWeddingCO maakt deze tasjes in verschillende kleuren en je kunt er een naam op laten bedrukken in welke kleur je dan ook wilt. Ook al suggereren ze dat het een leuk huwelijkscadeautje is, wij vinden het ook heel leuk om met Kerstmis te geven.

LEES OOK: Haha! Je kunt je lover nu baardsieraden cadeau doen

Reageer op artikel:
Dit zijn de allerleukste gepersonaliseerde kerstcadeautjes
Sluiten