Dit zijn de allermooiste haaraccessoires voor tijdens de feestdagen

Als je denkt aan Kerstmis denk je al snel aan opgestoken haar, of je haar in een mooie slag. Allemaal beeldig natuurlijk, maar je kan het nóg specialer maken met deze haaraccessoires die écht fantastisch staan in jouw lokken:

Klassieke haarkrans

Een klassiek haarkrans voor iedereen die écht durft. Misschien niet geschikt om de hele avond in je haar te dragen tijdens een diner maar zeker leuk voor een mooi instagramkiekje. Als je zelf een beetje handig bent kan je ‘m zo in elkaar flansen.

Bloemenkrans

Veel zien de bloemenkrans voor de zomer, maar niets is minder waar. Juist de witte bloemetjes maken je outfit wat frisser. Je kan er ook voor kiezen om er nog een beetje gouden glitters overheen te doen. Romantisch en vrouwelijk.

Gouden ‘haarelastiek’

Prachtig als je je haar graag vast draagt maar het niet te casual wilt voor kerst. Kies bijvoorbeeld een mooie vlecht met aan het uiteinde een gouden elastiek, lint of klip. Subtiliteit die je paardenstaart speciaal maakt.

Diamantjes en steentjes

Beeldig voor als je een chique Kerstdiner hebt of een Kerstgala. De steentjes glimmen mooi in je nonchalante haar. Kies voor veel en opvallend of juist voor enkel en alleen een paar steentjes in je golvende haar.

De gouden veer

De veer wordt zomers vaak gezien in het haar van veel vrouwen. Maar deze gouden variant is perfect voor Kerstmis. Past precies bij de vrouw die van een Bohémien look houdt maar tóch een beetje goud wil toevoegen voor de ultieme Kerstlook.

LEES OOK: Bloedmooie haartrend: chocolate chip cookie haar

Reageer op artikel:
Dit zijn de allermooiste haaraccessoires voor tijdens de feestdagen
Sluiten