Dit zijn de állermooiste kerstbomen voor 2015

Elk jaar verheug je je er weer op. De kerstboom optuigen. Je bent stad en land afgeweest voor een mooi boompje en nu dan het leukste gedeelte: het versieren van de kerstboom. Wij selecteerden onze favoriete kerstboom lookjes en oh dennenboom, wat ben je weer móói:

1. Dip dye tree

Voor iedereen die nét even iets anders wil dan anderen. Deze trend wordt veel gezien aankomende kerst, de dip dye tree. Kies voor rustige kleuren zoals ze hier hebben gedaan. Maar je kunt uiteraard ook losgaan met felle kleuren. Hoe dan ook een eye catcher voor je interieur.

2. Klein maar fijn

Heb je een klein huisje en wil je geen boom die te veel ruimte inneemt? Dan is deze variant perfect. Voor een beetje extra lengte en een originele look kun je de kerstboom op een slee zetten. Vast en zeker dat er nog eentje in de schuur staat bij je ouders.

3. Scandi tree

Voor iedereen die gek is op de Scandinavische look in huis. Een moderne kerstboom die gemaakt is van hout. Een minimalistische look, maar juist interessant door de nonchalante uitstraling. Én deze gaat jaren mee.

4. Klassiek met een touch

Voor alle vrouwen die geloven dat Kerstmis een beetje moet blijven zoals ‘ie ooit was maar toch net even anders. Deze boom is voorzien van een klassiek uiterlijk maar is toch iets moderner door de dennenappelhangers.

5. Hanging tree

Een trend die we nog niet eerder hebben gezien. De hanging tree hangt letterlijk aan je plafond. Een warme Scandinavische look die extra spannend is door haar zwevende uiterlijk.

6. Briefjes

Kerst gaat om samen zijn met de mensen van wie je houdt. En hoe leuk is het om voor iedere geliefde een briefje te schrijven en daarvan een kerstboom te maken? In dit voorbeeld zijn er stukjes uit een tijdschrift gehaald wat natuurlijk ook een goede optie is (en minder tijdrovend).

LEES OOK: 9 x waarom vrouwen zo ontzettend blij van bloemen worden

Reageer op artikel:
Dit zijn de állermooiste kerstbomen voor 2015
Sluiten