Dit zijn dé allernieuwste modetrends volgens Negin Mirsalehi

Wie weet er nou beter wat hot is en wat not is in de mode dan één van Neerlands grootste fashionbloggers? Juist. Daarom vroegen we aan Negin Mirsalehi of zij dé trends voor dit jaar wilde verklappen. En showen natuurlijk.

Nadat Negin haar blog en Instagram-account oprichtte groeide ze binnen no time uit tot een veel gevolgd mode-icoon. Ze heeft inmiddels 2,8 miljoen volgers en won al meerdere awards. Stil zitten doet ze niet. Negin startte onlangs met haar eigen beautylijn Gisou, een haarverzorgingsproduct verrijkt met honing. Aan Beautify.nl vertelt ze over haar favoriete modetrends.

Streepjes

Met streepjes kun je volgens Negin alle kanten op. Je kunt kiezen voor horizontale of verticale strepen, subtiele of brede strepen in neutrale, maar juist ook felle kleuren. Negin: ‘Ik heb meerdere kledingstukken met strepen, waardoor ik deze trend het hele jaar door kan dragen en voor verschillende looks kan gaan. Zo droeg ik in Mexico een wit badpak met dunne, horizontale streepjes en had ik in LA een blouse met bredere, verticale strepen aan onder een warme trui.’

Spaanse en Latijnse invloeden

Dit vindt Negin de allerleukste kledingtrend. ‘Ik ben dol op de ruches, blote schouders en de kleuren rood en zwart. Het doet me denken aan de flamingo, maar in een hip jasje. Ik houd van de vrolijkheid die ruches je outfit geven en de zomerse look, die je er mee kan creëren.’

Meerdere denim items

Je hebt natuurlijk de skinny, de mom jeans of de flared spijkerbroek. Maar volgens Negin is het nu helemaal hot om je jeans te combineren met andere items van denim. ‘Een combinatie van verschillende denim kledingstukken vind ik altijd een geslaagde outfit. Een bewerkt vintage denim jacket als eyecatcher behoort ook zeker tot mijn favorieten. Ik hoop dat duurzame productie van denim een grote trend gaat worden en blijft. Duurzaamheid is een belangrijke waarde voor mij en staat ook centraal in mijn nieuwe productlijn Gisou.’

Lingerie Inspired, Lingerie by Day, Sleepwear as Daywear

‘Ik vind deze trend erg elegant,’ zegt Negin. ‘Het is een ideale inspiratie voor wanneer ik voor een sexy look wil gaan die niet té is. Dat kan bijvoorbeeld met een jurk van chiffon of met een bustier top. Het maakt mijn outfit net iets spannender, maar het blijft toch die verfijnde uitstraling houden.’

Off Shoulder tops

Deze trend zagen we al eerder, maar hij blijft nog wel even. Negin: ‘Ik houd van de vrouwelijkheid die het uitstraalt en het maakt mijn outfits iets speelser. Deze trend draag ik niet alleen in de lente of zomer, maar vind ik ook ideaal voor in de winter om je outfit net wat sexyer te maken, met behulp van bijvoorbeeld een zachte wollen trui met grote off shoulder kraag.’

LEES OOK: Deze nageltrends van 2016 wil je onmiddellijk uitproberen

Reageer op artikel:
Dit zijn dé allernieuwste modetrends volgens Negin Mirsalehi
Sluiten