Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 april 2017

Dit zijn de allerbeste shoppinggeheimen van H&M, verklapt door H&M

Een enorm groot gedeelte van jouw kledingkast bestaat uit de H&M en de online webwinkel ken jij als de binnenkant van jouw broekzak. Letterlijk. Lees daarom hier snel over de beste shoppinggeheimen van de H&M om nóg meer van pareltjes toe te voegen aan jouw garderobe.

Basics, jurkjes, spijkerbroeken, truien, schoenen, zelfs paraplu’s: alles koop jij bij de H&M. De maattabel ken jij uit jouw koppie en daarom is heb jij ook zelden een miskoop, maar meer shoppingtips zijn altijd welkom. Daarom spraken we met Lisanne de Bruijn, werkzaam bij de H&M, en met de volgende tips die zij gaf is een succesvolle shopsessie sowieso gegarandeerd.

Je hebt altijd recht op 15 procent korting

Say what?! Ja, je leest het goed: al-tijd prijs. Als jij jouw oude kleding inlevert aan de kassa krijg jij een coupon van 15 procent korting. In 2013 is H&M begonnen met hun garment collecting initiative en er is door de jaren heen al ruim 23.000 ton aan kleding opgehaald.

De kleding die je inlevert wordt gerecycled en het geld wat daarmee wordt opgehaald wordt gedoneerd aan de H&M Foundation. Deze stichting zet sociale en milieugerelateerde projecten op in laden waar H&M kleding produceert. Twee vliegen in één klap: jij krijgt jouw korting en de wereld wordt een klein beetje beter.

Sommige nieuwe kledingstukken zijn eerder of alleen online te verkrijgen

Wil jij altijd de eerste zijn die dat ene kledingstuk in de kast heeft hangen? Hou dan goed de website in de gaten. Het gebeurt wel eens dat de artikelen die uitkomen namelijk eerder online te verkrijgen zijn. Soms is het zelfs zo dat bepaalde items helemaal niet in de winkel komen. En wellicht verbaast je dit ook: andersom gebeurt dit ook. Zo heb je namelijk ook kleding stukken in de winkel hangen die niet online in de verkoop zijn.

De beste shoppingstijd is ’s ochtends tot het middaguur

Aangezien er per dag gigantisch vele mensen over de vloer komen bij de H&M is het het beste om ’s ochtends langs te komen. Alles hangt dan nog keurig op z’n plekje en alle maten zijn dan net bijgevuld. Zo heb je meer kans op het scoren van dat schattige jurkje en prachtige paar hakken. Dan kan je de winkel verlaten vóór het middag uur, voordat de denkbeeldige bom zal ontploffen.

Er zijn veel actieprijzen

Elke week zijn er namelijk veel leuke actieprijzen op de webshop te vinden. Dit wisselt per week, wees er daarom snel bij. Heb je er eentje gemist? Niet getreurd, want er ligt alweer een nieuwe voor je klaar. Zo blijf je leuk en goedkoop shoppen.

Sta jij te popelen om naar de winkel te gaan nu? Vergeet dan niet een zak met oude kleren en scoor de 15 procent korting.

Heb jij jouw man nodig om alle aankopen te dragen? Lees dan het volgende artikel om hem mee te krijgen: 7 x waarom shoppen met je lover het beste idee ooit is

Reageer op artikel:
Dit zijn de allerbeste shoppinggeheimen van H&M, verklapt door H&M
Sluiten