Dit zijn de 7 kleine dingen die het zo fijn maken om verliefd te zijn

Yasmine Esser 25 feb 2016 Love

Je bent verliefd. Je wilt de het eerst niet toegeven, maar er is geen ontkomen meer aan, want hij is geen seconde uit je gedachten. Als iemand zijn naam noemt begin je te stralen en te lachen en als hij je een berichtje stuurt is je hele dag weer goed. Ja, je hebt het zwaar te pakken, maar dat is ook heerlijk. Dit is waarom het zo fijn is om verliefd te zijn:

1. Dat je elkaar berichtjes stuurt voor het slapen gaan

Gewoon om elkaar een goede nacht te wensen, ‘slaap lekker’ te zeggen of te vertellen dat je de ander zo mist. Het is zo fijn om te weten dat jij de laatste bent waar hij aan denkt voor hij gaat slapen. En dat hij de moeite neemt om jou dat te vertellen

2. Weten dat hij ook de hele dag aan jou denkt

Geen moment is hij uit je gedachten. Als je door de stad fietst, hoop je hem toevallig tegen te komen. Als je uitgaat kan geen enkele man aan hem tippen. Als je alleen in bed ligt, denk je weer aan de laatste nacht dat jullie samen waren en jij opgekruld tegen hem aan in slaap viel. Het fijne is: je weet dat hij ook aan jou denkt. Dat jij ook constant in zijn gedachten bent. En dat is het heerlijkste gevoel van alles.

3. Opstaan is een stuk makkelijker geworden

Want zodra je opstaat voel je de vlinders weer door je lijf gieren. Je denkt aan hem en je voelt meteen dat energieke, onrustige gevoel. Je wilt hem zien, je wilt hem voelen, je wilt je neus in zijn trui drukken en zijn geur opsnuiven, je wilt zijn lippen proeven op de jouwe.

4. Niets liever willen dan bij hem zijn

Je zou willen dat je de tijd stil kon zetten als jullie samen zijn. Want je wilt niets liever dan iedere minuut samen spenderen. Als jullie afscheid moeten nemen voel je een naar gevoel in je buik en als je alleen bent voel je leegte.

5. Samen slapen

En samen wakker worden. Je kunt tegen hem aan kruipen, een beetje kletsen in bed. Of ja: voor het slapen seks en de dag beginnen met seks. Je kunt de hele dag teren op je herinneringen aan de stomende ochtend.

6. Altijd iemand hebben waar je leuke dingen mee kan doen

Er is altijd iemand die wel met je mee wil naar een tentoonstelling, een feestje of naar dat nieuwe restaurantje. Als hij is er is, is het sowieso al leuk.

7. Jezelf helemaal willen verliezen in hem

Alles wat hij doet is leuk en alles wat hij zegt is óf grappig óf ontzettend lief. Als je met anderen bent, breng je het gesprek altijd weer op hem. Misschien een beetje asociaal, maar ook ontzettend lekker. Je wilt je helemaal laten meeslepen en toegeven aan het gevoel hoteldebotel te zijn. Hoteldebotel-stapelmesjokke-tot-over-je-oren-smoorverliefd ben je. Zucht..

LEES OOK: Liefde van A-Z: deze 19 Quote’s vertellen je álles over de liefde

Reageer op artikel:
Dit zijn de 7 kleine dingen die het zo fijn maken om verliefd te zijn
Sluiten