Iris Hoekstra
Iris Hoekstra Life 14 jul 2016

Dit zijn de leukste festivals die je in het weekend 15-17 juli wilt bezoeken

Het wordt eindelijk lekker weer en de zonnebril kan uit de tas. Het festivalseizoen is aangebroken en het is tijd voor een feestje. Zo ook dit weekend. Nog geen plannen? Wij hebben de leukste festivals voor je op een rijtje gezet.

A Day At The Park

Wanneer: zaterdag 16 juli
Waar: Amsterdam
Aanstaande zaterdag vindt A Day At The Park voor de negende keer plaats in het Amsterdamse Bos. En er is van alles te beleven. Artiesten als Jayh, Fedde Le Grand, Felix Jaehn, Kris Kross Amsterdam, Rudimental en The Magician zorgen voor de lekkerste deuntjes. Je kunt genieten van heerlijk vers eten van DoorMeal, burgers van The Butcher On Wheels, de beste hotdogs van Amsterdam, ijsjes van IJsmanschap, vegetarisch voedsel van ROOTS Amsterdam en zelfs eten van een topkok. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar het klinkt fan-tas-tisch.

Festivoort

Wanneer: zaterdag 16 juli
Waar: Amersfoort
Drie podia en meer dan twintig dj’s beloven dat Festivoort ook dit jaar weer een geniaal feestje wordt. Wie je kunt verwachten: Vato Gonzalez, La Fuente, Kris Kross Amsterdam, Dirt Caps en nog veel meer leuks. Ben jij aanwezig?

Nutella Festival

Wanneer: zaterdag 16 juli
Waar: Amsterdam
Ja, je leest het goed. Dit jaar start ons favoriete chocolademerk een eigen festival! Naast talloze foodtrucks zijn er acts, bands, dj’s en meerdere chocolade verrassingen. Ook voor wie niet van chocolade houdt (wie?), is er lekkers te vinden. Chocolade worstelen, festival trouwen, chocolade workshops.. niets is te gek.

The Social Garden

Wanneer: zaterdag 16 juli
Waar: Amsterdam
The Social Garden is het nieuwe mini festival van Super Social & Waterkant Amsterdam. Met artiesten als The Flexican, Girls Love DJs, FS Green en Wantigga is het onmogelijk om stil te blijven staan. De kaarten zijn bijna uitverkocht dus wees er snel bij!

Welcome to the Village

Wanneer: 15 – 17 juli
Waar: Leeuwarden
Welcome to the Village is drie dagen lang het gezelligste kleine dorp van Nederland. Goeie muziek, lekker eten, kunst en design. Je vindt het hier allemaal. Kaartjes zijn nog steeds verkrijgbaar. Bezoek jij dit weekend dit te gekke festivaldorp?

BCKYRD Festival

Wanneer: zaterdag 16 juli
Waar: Leiden
Het BCKYRD Festival is eigenlijk een groot uit de hand gelopen tuinfeest. Een origineel programma wacht op je met muziek, live-shows, straattheater en nog veel meer leuks. Ontdek verborgen plekken tussen de bomen, luister naar dichters of dans op de vrolijkste deuntjes.

Buiten Westen

Wanneer: zaterdag 16 juli
Waar: Ouderkerk aan de Amstel
Vijf jaar Buiten Westen betekent een nog groter feest dan ooit tevoren. Dit keer niet in het centrum van Amsterdam, maar in de Ouderkerkerplas met nog meer ruimte en mooie strandjes. Er kan zelfs gezwommen worden (hoe cool). Wil je dit niet missen? Wees er dan snel bij. De kaarten zijn bijna uitverkocht!

City of Dance XXL

Wanneer: 15 – 17 juli
Waar: Middelburg
Op het City of Dance festival vind je allerlei muzieksoorten bij elkaar: house, hardstyle, techno, dance en artiesten van Hollandse bodem. Namen als Vato Gonzalez, DJ Dyna, La Fuente en Lady Bee maken het extra gezellig en er is een festivalcamping voor de echte partycrashers. Niet te vergeten het zwembad, de glitterbar, streetfood en de snorrenbar. Dat wordt een leuk feestje!

Expedition

Wanneer: zaterdag 16 juli
Waar: Rotterdam
In het Euromastpark in Rotterdam is dit weekend het Expedition Festival. Naast drie andere podia maakt de organisatie het dit jaar extra spannend met een geheim podium. Niemand weet waar deze is. Na een succesvolle préparty belooft dit festival veel dansjes en gezelligheid. Heb jij je ticket al

Waar ga jij heen dit weekend?

LEES OOK: De wetenschappelijke reden waarom naar een festival gaan je gelukkig maakt

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste festivals die je in het weekend 15-17 juli wilt bezoeken
Sluiten